Claudine de Vreese, 60 Jaar uit Gentbrugge

"Hoe vier maanden enthousiaste begeleiding mijn leven (en gewicht) veranderde!*"

Vorig jaar sukkelde ik verschillende maanden met een “frozen shoulder”, het gevolg van een schouderblessure, en werd via verscheidene cortisone spuiten en maanden kiné terug opgelapt. 

Ik deed er alles aan om mijn gewicht op peil te houden maar niets lukte. Ook de menopauze liet zich voelen en de kilo’s die er bij vorige diëten vlug afgingen stapelden zich terug op.

Toen mijn man zich een koersfiets aanschafte en iedere zondag voormiddag met vrienden ettelijke kilometers reed, wou ik dat ook wel graag doen maar in zo’n wielrennersoutfit verschijnen dat zag ik echt niet zitten. Frustratie alom. Dus wat doet men dan? Surfen op het internet en zo kwam ik de website van een PowerSlim coach bij mij in de buurt tegen. De opzet en de uitleg maar vooral het persoonlijke filmpje van mijn coach zette me aan om een mail te versturen en een eerste afspraak te maken.

Met een klein hartje stond ik op de weegschaal maar dit was niet enkel wat telde, ook het vet- en spierpercentage werden gemeten. Mijn gewrichts- en schouderkwalen en mijn eetgewoontes werden onder de loep genomen. De deskundige uitleg van mijn coach en haar enthousiasme trokken me over de streep. Ik volgde alvast een detox kuur om alle onnodige ballast uit mijn lichaam te verwijderen en toen was het zover, ik kreeg een PowerSlim starterspakket mee en kon beginnen.

Mijn man was net op een 14-daagse zakenreis en zo kon ik mij volop concentreren op de PowerSlim eetgewoontes. Het was zeker wennen: ontbijten, eten om de 2 á 2,5 uur, veel groenten eten maar vooral volop proeven van wat er in het starterspakket zat. Ik startte ook met 2 x in de week Ro-An op de PowerPlate waar ik mijn spieren leerde (her)ontdekken en ging wekelijks op zondag voormiddag zwemmen.

Na 7 weken, onder de deskundige en enthousiaste begeleiding van mijn PowerSlim coach, had ik mijn oorspronkelijk doel al ruimschoots bereikt. Tijdens de eindejaarsfeesten werd een korte rustpauze ingesteld waar ik weliswaar oplette wat ik at maar overschakelde naar fase 2. In overleg heb ik besloten we mijn doel wat bij te stellen en nog wat verder te gaan met fase 1. 

Op zondagmiddag bleven we tijdens die ganse periode uit eten gaan en ik vond telkens wel een gerecht met veel groenten en een stukje lekker vlees, de bijgerechten liet ik aan mij voorbij gaan, een lekkere munt thee als afsluiter en het was telkens genieten. En toen kwam de grote beloning: mijn man verraste mij met de aankoop van een echte dames wielrennersfiets met dito outfit en samen hebben we reeds de eerste kilometers al afgelegd. Hij is verbaasd over de conditie die ik opgebouwd heb met mijn gecoachte sessies. Ik ben opnieuw trots op mezelf, geniet volop van de complimenten die ik krijg en de zondagse fietstochten.

Nu zit in fase 2c en de 6 eetmomenten zijn echte gezonde eetgewoontes geworden. Voor de tussendoortjes val ik nog terug op de PowerSlim producten, zoals de lekkere repen in allerlei varianten en smaken, de soepen en koude dranken en de vanille puddinkjes. Mijn coach is en blijft een grote steun en blijft mij verbazen met tips en weetjes over voeding en recepten en haar sessies op de PowerPlate geven mij telkens een energie boost, zelfs op vrijdagavond na een lange werkweek kom ik volledig opgeladen terug thuis. Bedankt!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer