Annick van Acker, 60 Jaar uit Gentbrugge

"Iedereen kan iets doen aan zijn/haar overgewicht*"

Veel vrouwen van net voorbij de 50 – of net iets meer – zullen het probleem herkennen. Je zit in de overgang, je krijgt wat last van kleine kwaaltjes en er komen een paar kilootjes bij. Alle excuses zijn goed om het probleem van de overtollige kilo’s goed te praten want je eet toch redelijk gezond – denk je – en je sport regelmatig.

Het vraagt toch wat moed om jezelf te overtuigen dat het genoeg is geweest. En geen beter moment dan na de feestdagen van kerst en nieuwjaar om de stap te zetten. Ik zocht en vond op het internet een methode om iets te doen aan mijn overgewicht. Een gratis voedings- en lichaamsanalyse leek mij een goed begin en zo maakte ik een afspraak met PowerSlim coach..

Ik werd hartelijk ontvangen en er werd geluisterd naar mijn wensen en vooral naar mijn gewoontes. Vanaf het eerste contact voelde ik een klik: “Deze dame gaat mij helpen om mijn figuur terug te krijgen”. De weegschaal deed mij schrikken: net geen 80 kg voor mijn 165 cm. Samen bepaalden we mijn doel en de weg er naartoe.

Vol goede moed en met veel goede tips ging ik aan de slag met het starterspakket. Ik vond het heel leuk om al die nieuwe smaken uit te proberen. Van bij de start kende ik geen hongergevoel. Het was even wennen om 1,5L water per dag te drinken en 6 eetmomenten per dag te hebben, maar mijn PowerSlim coach wist mij te motiveren (tussendoor een sms’je om vol te houden) en hielp mij bij de kleine probleempjes onderweg. Onze wekelijkse afspraken waren altijd spannend maar heel plezant: de energie kwam terug en vrienden en kennissen begonnen het resultaat te zien.

Vol ongeloof zagen ze mij de witte wijn afslaan en de watertjes uitdrinken. Zelfs een operatie aan de voet – wat mij noopte om mijn wekelijkse sportactiviteiten te staken voor 6 weken – gooide geen roet in het eten. De spiermassa verminderde maar de weegschaal neigde steeds meer naar het gewenste einddoel. Ook in die weken dat het niet ging zoals ik hoopte, was mijn coach mijn steun en toeverlaat: geen verwijtend vingertje maar altijd opbouwend en stimulerend.

Ondertussen zijn alle wonden geheeld en kunnen we weer volop sporten. Ik was ook een gretig afnemer om nieuwe producten te testen of recepten aan te passen. Het eerste cadeau met de spaarpunten was het mooie kookboek met tips en lekkere menu’s.

Ik heb ook geleerd dat het mogelijk is om zelfs op reis te genieten maar toch verder het regime te volgen (de tussendoortjes vielen zelfs in de smaak van mijn echtgenoot, die verheugd is dat ik volhoud). Ik durf te stellen dat ik nu nog meer geniet van een glaasje wijn of cava of een lekkere maaltijd op restaurant (je moet alleen op zoek gaan naar de juiste combinatie).

Vrienden en familie zien ook het verschil en zelf ben ik ook heel tevreden met het resultaat. Ik kan het iedereen aanraden om de stap te zetten om te starten met het PowerSlim afslankprogramma. Als je maar het nodige doorzettingsvermogen hebt en een coach die je steunt, helpt en stimuleert, dan kan iedereen met deze visie iets doen aan zijn/haar overgewicht.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer