Annemieke van den Broek, 57 Jaar

"Ik at 6 keer op een dag, lekker en makkelijk!*"

Begin april 2018 ging ik met de golfclub een week golfen in Spanje, net daarvoor was ik tot de conclusie gekomen dat ik echt iets aan mijn gewicht moest gaan doen.

Mijn kleren werden steeds een maatje groter en had steeds meer lichamelijke klachten.

Via het golfen kende ik een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Ik wist dat zij mensen begeleidt met afvallen en heb haar site opgezocht. Ik maakte gelijk een afspraak voor de eerste dag na mijn vakantie.

Bij de eerste weging bleek mijn gewicht 108,1 kg te zijn. Daar schrok ik van maar met de positieve instelling van mijn coach en het starterspakket ging ik aan de slag met PowerSlim.

Tot mijn grote verbazing bleek het helemaal niet moeilijk te zijn om de eerste week door te komen met de duidelijke uitleg van mijn coach en de gevarieerde producten uit het starterspakket.

Na mijn eerste weging was ik super blij met de uitslag, ik was 4,2 kg kwijt. Deze dalende lijn bleef zich doorzetten, zonder dat ik honger had. En ook mijn vetpercentage en visceraal vet ging gestaagd naar beneden.

Ik kreeg meer energie en ging zelfs minimaal drie keer in de week wandelen. Steeds een stukje verder en dat was heerlijk. Lekker naar buiten en ik kreeg meteen wat lichaamsbeweging, want ik ben namelijk geen fan van sporten in een sportschool.

Ik maakte aanpassingen in mijn eetpatroon. Ik at 6 keer op een dag en had een ruime keuze uit de producten van PowerSlim. De één vond ik lekkerder dan de andere. Ook de menu’s uit het kookboek waren makkelijk te maken en erg smakelijk.

Door de wekelijkse bezoeken aan mijn PowerSlim coach ben ik nu na een klein jaar iets meer dan 30 kg vermagerd. Door de positieve instelling, enthousiasme en kennis van mijn coach is het me gelukt en zal het me met haar begeleiding ook lukken om op gewicht te blijven.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer