Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Anneke Visser, 69 Jaar

"Ik begon me steeds fitter te voelen en kreeg meer energie!*"

Even voorstellen: ik ben Anneke en al jaren worstel ik met mijn gewicht. Omdat ik ook een te hoge bloeddruk en cholesterol heb, heb ik al heel wat diëten gevolgd, maar helaas zonder resultaat.

Toen hoorde ik van mijn pedicure en van een vriendin over PowerSlim en ik hoorde hoeveel zij waren vermagerd. Dat leek mij ook wel wat! Ik heb op internet informatie opgezocht en vervolgens heb ik een mailtje naar een PowerSlim coach bij mij in de buurt gestuurd.

Zij belde me de volgende dag al terug en we hebben meteen een afspraak ingepland. Ik heb heel veel advies van haar gekregen over hoe het PowerSlim afslankprogramma precies werkt en na het intakegesprek ging ik met het starterspakket naar huis.

De producten bevielen me goed en er was een ruime keuze dus ik kon veel variëren. Ook heb ik veel recepten uit het kookboek van PowerSlim gemaakt. De 6 eetmomenten per dag zorgden er voor dat ik geen honger had.

Wekelijks ging ik bij mijn coach op de weegschaal en mijn gewicht daalde steeds meer en meer. Ik begon me steeds fitter te voelen, kreeg meer energie en mijn kleding werd te groot! Dit motiveerde mij natuurlijk nog meer om door te gaan met het PowerSlimmen.

Toen ik bijna mijn streefgewicht had bereikt vond ik het steeds moeilijker om mijn motivatie voor het PowerSlimmen vast te houden. Het vermageren ging namelijk niet meer zo snel als in het begin. Maar door de peptalks van mijn coach ging ik er weer volop tegenaan. En zie nu het resultaat, 15 kilo afgevallen binnen een half jaar tijd!

Het is leuk om weer voor maat 40 te gaan, winkelen is weer fijn. Ik voel me fijn, heb meer zelfvertrouwen gekregen en kan zonder ademnood weer hele einden wandelen en fietsen. Ik sta niet meer te hijgen na het traplopen. Ik ben super blij! PowerSlim is het product voor mij, maar zonder mijn coach had ik het niet gered. 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Nancy de Ceuster, 51 jaar uit Olen "Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandra Dauwen, 47 jaar uit Laakdal "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer