Monique Krimp-Ploegman, 53 Jaar

"Ik ben al bijna een jaar stabiel!*"

Ik voel me weer vrouw! Natuurlijk ben en was ik al een vrouw, het enige verschil voor mij is dat ik me nu weer lekker voel in mijn eigen lijf. Dat was eerst wel anders.

Doordat ik een ongeluk heb gehad was ik niet meer in staat om te bewegen voor een maand of zes. Ik ben een echte emotionele eter en voelde mij zielig, omdat ik nauwelijks meer iets kon. Wat ik nog wel kon was eten.

Toen ik weer mocht bewegen ging dat echter niet zo makkelijk als dat ik had gedacht. Na een intensief revalidatie traject mocht ik weer zelf gaan sporten. En gelukkig was er bij ons in het dorp een sportschool geopend alleen voor vrouwen! Dat was wat ik zocht en het geluk wil dat ik daar mijn PowerSlim coach leerde kennen. Zij zag meteen dat ik niet lekker in mijn vel zat en vertelde me dat ze mij daar mee kon helpen. Zo begon mijn PowerSlim ervaring.

Ik kreeg een heleboel informatie van haar en samen hebben we een plan gemaakt wat voor mij haalbaar was.

Ik heb mijn gehele Powerslim traject ervaren als super makkelijk. Groot voordeel was dat ik heerlijk kon eten en er een groot assortiment aan producten is die ik erg lekker vind.

Zes eetmomenten per dag, daar moest ik eerst wel even aan wennen, op gezette tijden eten en om de 2,5 uur. Dat was wel anders dan ik gewend was maar het went wel snel kan ik je zeggen, drie hoofdmaaltijden en drie tussendoortjes.

Mijn grootste valkuil, chocolade! Maar ook daar hebben ze bij PowerSlim een oplossing voor, de melkchocolade chunk. Zo lekker en hij proeft net als een KitKat. Hmm.. 

Inmiddels ben ik 31 kilo vermagerd en ben ik al bijna een jaar stabiel. Ik heb anders leren eten en denken en kan nog altijd terugvallen op mijn coach voor advies en vragen.

Wanneer je twijfelt over het PowerSlim programma zou ik je graag willen zeggen: Gewoon doen, je zult versteld staan over wat het je brengt. Ik zit lekker in mijn vel en kan eten wat ik lekker vind!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arie van Ginderdeuren, 49 jaar uit Wondelgem "Negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen!*"

De eerste les, negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen. Ik ging gewoon door met het lekkere leven. Maar ik zat steeds minder lekker in mijn vel, mijn lichaam was duidelijk aan het protesteren.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer