Anouk Schrauwen, 32 Jaar

"Ik ben altijd al een snoepkont geweest!*"

Een aantal jaar geleden ben ik gestopt met roken waardoor ik ruim 20 kilo was aangekomen. Ik ben van kinds af aan al een enorme "snoepkont". Voordat ik stopte met roken hoefde ik nergens naar te kijken, ik had een mooi lijntje en ik kon eten wat ik wilde. Helaas veranderde dat toen ik moest stoppen met roken. In plaats van roken ging ik snoepen. Ik kwam steeds meer kilo's aan en wilde echt vermageren, maar ik kon al dat lekkers gewoonweg niet laten.

Totdat op een gegeven moment de knop om ging. Ik merkte dat ik minder zelfvertrouwen had en voelde me niet prettig meer in mijn lichaam.

Ik had al wel eens van PowerSlim gehoord en ging me erin verdiepen. Het sprak me aan dat je ook de keuze hebt uit zoete snacks maar dan met veel minder koolhydraten.

Ook heb ik een stok achter de deur omdat ik iedere week een afspraak heb met mijn coach. Ik heb echt twee super lieve coaches die altijd voor mij klaarstaan, een luisterend oor bieden, mij adviseren en mij altijd motiveren. Het gaat echt super goed! Ik ben nog niet waar ik zijn wil maar het gaat zo makkelijk! Alles staat duidelijk omschreven, een kind kan de was doen. Ook de producten zijn ontzettend lekker!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer