Els Peters, 50 Jaar

"Ik ben begonnen aan een nieuwe uitdaging en voel me heerlijk!*"

Ik was op zoek naar een andere manier van eten en drinken om een paar kilootjes te vermageren. Hiervoor ben ik op zoek gegaan naar een adres voor voedingsadvies bij mij in de buurt. Ik kwam terecht bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt

Mijn coach organiseerde een zogenaamde ‘Zomerchallenge’. Dit vond ik wel heel aantrekkelijk klinken en ik heb mij direct ingeschreven voor deelname. Diezelfde avond belde mijn PowerSlim coach me op al of ik langs wou komen voor een kennismakingsgesprek . Twee dagen later, 29 mei, ben ik naar haar toe gegaan en het klikte direct goed.

Ik ben begonnen aan een nieuwe uitdaging in mijn leven en ik voel mij er zo heerlijk, gezond en happy door!
Ik ben nu 10 weken verder en 10 kilo lichter.

Dit is precies wat ik wil! Bewust eten en drinken. Daar doe ik het voor. Ik heb veel geleerd en heb het gevoel dat het me gaat lukken om deze levensstijl vast te houden. Ik weet nu wat ik wel en niet moet doen en ik ga nog minimaal een jaar naar mijn coach om het streefgewicht echt in stand te houden.

Ik wil graag mijn coach bedanken voor haar support, goede adviezen en gezelligheid!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arie van Ginderdeuren, 49 jaar uit Wondelgem "Negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen!*"

De eerste les, negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen. Ik ging gewoon door met het lekkere leven. Maar ik zat steeds minder lekker in mijn vel, mijn lichaam was duidelijk aan het protesteren.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer