Els Peters, 51 Jaar

"Ik ben begonnen aan een nieuwe uitdaging en voel me heerlijk!*"

Ik was op zoek naar een andere manier van eten en drinken om een paar kilootjes te vermageren. Hiervoor ben ik op zoek gegaan naar een adres voor voedingsadvies bij mij in de buurt. Ik kwam terecht bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt

Mijn coach organiseerde een zogenaamde ‘Zomerchallenge’. Dit vond ik wel heel aantrekkelijk klinken en ik heb mij direct ingeschreven voor deelname. Diezelfde avond belde mijn PowerSlim coach me op al of ik langs wou komen voor een kennismakingsgesprek . Twee dagen later, 29 mei, ben ik naar haar toe gegaan en het klikte direct goed.

Ik ben begonnen aan een nieuwe uitdaging in mijn leven en ik voel mij er zo heerlijk, gezond en happy door!
Ik ben nu 10 weken verder en 10 kilo lichter.

Dit is precies wat ik wil! Bewust eten en drinken. Daar doe ik het voor. Ik heb veel geleerd en heb het gevoel dat het me gaat lukken om deze levensstijl vast te houden. Ik weet nu wat ik wel en niet moet doen en ik ga nog minimaal een jaar naar mijn coach om het streefgewicht echt in stand te houden.

Ik wil graag mijn coach bedanken voor haar support, goede adviezen en gezelligheid!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer