Nel Beekman 68 Jaar

Ik ben blij met mijn nieuwe ik!*

Ik zat niet lekker meer in mijn vel en kreeg steeds meer gewrichtsklachten. Ik was al een tijdje bezig met koolhydraatarm eten en steeds dacht ik dat het mij zelf wel zou lukken om er wat kilo’s af te krijgen. Maar helaas, het lukte niet.

Regelmatig zag ik advertenties van PowerSlim in regionale kranten. Eind september was er een open dag bij een PowerSlim center bij mij in de buurt en besloot ik toch eens langs te gaan. Een van de coaches gaf mij op een prettige manier uitleg en duidelijke informatie. Niet minder eten, maar anders.

Ik ben toen begonnen met PowerSlim. Het startpakket beviel goed en er hoefde niet zo veel af, -7 kilo moest zeker lukken. Met Kerst zou ik wel op mijn streefgewicht zitten was de verwachting, maar het ging toch wat langzamer. Dat was niet erg: ik zag mijn gewicht wekelijks dalen en genoot van het proces.

De eerste paar weken hield ik mij goed aan het schema en de voorbeeldmenu’s. Wel 6 eetmomenten op een dag, ik heb dan ook nooit honger gehad en kon meer eten dan ik gewend was. Het ene product vond ik lekkerder dan het andere. Toetjes hoeven voor mij niet, maar er zijn genoeg alternatieven. Al snel ontdekte ik dat muesli of havermout ’s morgens mijn favoriet zijn en tussen de middag crackers of lijnzaadbrood, aangevuld met groenten.

Sinterklaas, Kerst, het ging prima en ik was super gemotiveerd. Ik durfde ook niet van de menu’s af te wijken, bang om weer in mijn oude patroon te vallen. Maar na verloop van tijd ging ik zelf recepten bedenken. Als ik vragen had, kon ik altijd terecht bij mijn PowerSlim coach, zelfs via WhatsApp.

Sinds januari ben ik op mijn streefgewicht en is het natuurlijk spannend of dat zo blijft. Tot op heden gaat dat goed. Ik durf meer te variëren en af en toe een uitzondering te maken.

Ik ga regelmatig naar mijn coach en maak ook gebruik van de producten van PowerSlim Balance. Vooral de tussendoortjes zijn handig als je buitenshuis bent – en ze maken het slanke leven wat lichter.

Ik ben blij met mijn nieuwe gewicht, heb geen last meer van mijn gewrichten en mijn kleding staat veel leuker!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
PowerSlimmer in the picture
Tom Knaeps, 52 jaar uit Hoogstraten "Een eetpatroon waarbij ik gewoon kan eten*"

Dit keer een mannelijke PowerSlimmer voor onze camera, ongeacht dat we vaak vrouwen voorbij zien komen, zijn er ook genoeg mannen die het PowerSlim programma volgen. Net zoals Tom.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Belinda Meeuwsen, 20 jaar "Soms ging ik 2x per dag naar de Mc Donalds*"

De eerste drie weken voor mij waren lastig, omdat ik erg moest wennen. Uiteindelijk ging het super goed en ook heel snel, dat motiveerde me enorm! Ik merkte ook dat ik steeds lekkerder in mijn vel zat.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer