Masha Tack, 49 Jaar uit Gent

"Ik ben dolgelukkig en voel me fit!*"

Ik ben nooit een slanke “den” geweest en ik heb best al veel diëten geprobeerd, maar het lukte me nooit om écht goed af te vallen en de kilo’s er ook af te houden. In september ben ik zelf mijn eten beginnen aanpassen en ik geraakte vlotjes een paar kilo kwijt, alleen door geen koolhydraten en vooral wel gezonde dingen te eten. Maar 3 kilo was voor mij niet genoeg en in december gaf de weegschaal +80 kilo aan. Hélp! Mijn gezicht begon op te zwellen en ik voelde mij niet lekker meer in mijn vel. Vooral in het belang van mijn gezondheid, wilde ik behoorlijke wat kilo’s verliezen. Ik ben toen op zoek gegaan naar een manier van afvallen, waarbij je gemotiveerd blijft. 

Na een aantal weken zoeken, kwam ik bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt terecht. Wat een verademing! Mijn coach is gewoon top! Ze geeft je alle informatie die je nodig hebt, weegt de risico’s van het PowerSlim programma af, tegenover de voordelen. Ze volgt je op de voet op, geeft je uitleg waar nodig en motiveert je constant. Voor mij is het heel belangrijk dat de persoon die je begeleidt, kennis van zaken heeft. En dat miste ik vroeger. Ik ben haar dan ook héél dankbaar. Zonder haar begeleiding, had ik het zeker al opgegeven.

In het begin vond ik het niet gemakkelijk. Het was de eerste weken flink op mijn tanden bijten en af en toe had ik honger. Ondertussen zijn we 3,5 maand verder. Ik ben dolgelukkig en voel me fit. Eindelijk zie ik terug een 6 op de weegschaal verschijnen. Ik heb bijna mijn doel bereikt! Dan wil ik onder begeleiding van mijn coach het programma afwerken om de kilo’s eraf te houden. Ik ben niet van plan dit later nogmaals te doen. Ik heb vertrouwen in mijzelf en dat het me zal lukken om mijn resultaat vast te houden. 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer