Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Masha Tack, 48 Jaar uit Gent

"Ik ben dolgelukkig en voel me fit!*"

Ik ben nooit een slanke “den” geweest en ik heb best al veel diëten geprobeerd, maar het lukte me nooit om écht goed af te vallen en de kilo’s er ook af te houden. In september ben ik zelf mijn eten beginnen aanpassen en ik geraakte vlotjes een paar kilo kwijt, alleen door geen koolhydraten en vooral wel gezonde dingen te eten. Maar 3 kilo was voor mij niet genoeg en in december gaf de weegschaal +80 kilo aan. Hélp! Mijn gezicht begon op te zwellen en ik voelde mij niet lekker meer in mijn vel. Vooral in het belang van mijn gezondheid, wilde ik behoorlijke wat kilo’s verliezen. Ik ben toen op zoek gegaan naar een manier van afvallen, waarbij je gemotiveerd blijft. 

Na een aantal weken zoeken, kwam ik bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt terecht. Wat een verademing! Mijn coach is gewoon top! Ze geeft je alle informatie die je nodig hebt, weegt de risico’s van het PowerSlim programma af, tegenover de voordelen. Ze volgt je op de voet op, geeft je uitleg waar nodig en motiveert je constant. Voor mij is het heel belangrijk dat de persoon die je begeleidt, kennis van zaken heeft. En dat miste ik vroeger. Ik ben haar dan ook héél dankbaar. Zonder haar begeleiding, had ik het zeker al opgegeven.

In het begin vond ik het niet gemakkelijk. Het was de eerste weken flink op mijn tanden bijten en af en toe had ik honger. Ondertussen zijn we 3,5 maand verder. Ik ben dolgelukkig en voel me fit. Eindelijk zie ik terug een 6 op de weegschaal verschijnen. Ik heb bijna mijn doel bereikt! Dan wil ik onder begeleiding van mijn coach het programma afwerken om de kilo’s eraf te houden. Ik ben niet van plan dit later nogmaals te doen. Ik heb vertrouwen in mijzelf en dat het me zal lukken om mijn resultaat vast te houden. 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Nancy de Ceuster, 51 jaar uit Olen "Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandra Dauwen, 47 jaar uit Laakdal "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer