Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Marleen van Herck, 59 Jaar uit Turnhout

"Ik ben echt fier op wat ik heb bereikt!*"

PowerSlimmer van de maand december 2018

Mijn schoonzus slankte 17 kg af bij Harmonize, ook haar dochters slankten 10 en 23 kilo af. Terwijl dit heel erg Bourgondiërs zijn. Dit lonkte, want ik kamp al jaren met zware benen maar ook wij hebben een goed gevulde sociale agenda met de nodige uitjes. Zou Harmonize en de PowerSlim aanpak ook iets voor mij zijn? Met de nodige vraagtekens nam ik toch het initiatief en klopte ik bij Sofie van Harmonize aan. De zichtbare spectaculaire resultaten van mijn familie hielpen mij toch over de drempel heen.

Mijn PowerSlim coach Sofie stelde mij gerust en stelde samen met mij een haalbaar plan op. Wekelijkse coaching om mijn persoonlijke PowerSlim programma te bespreken en een behandeling figuurcorrectie op mijn benen. Ik kijk uit naar onze wekelijkse sessies waar ik steeds weer met een boost en een goed gevoel vertrek ook al had ik een mindere week.

Wauw! De resultaten lieten niet lang op zich wachten, van 92 kg ging ik naar 79 kg en ik verloor heel wat centimeters op mijn taille, boven- en onderbenen. Mijn lichaam is weer in balans en ik ben af van die vervelende probleemzone.

Dit gaf mij een ware boost, ik voelde me vrouwelijker, ging weer kleedjes en rokken dragen afgelopen zomer en vol vertrouwen zie ik de toekomst te gemoed! Deze winter durf ik zelfs terug te kiezen voor een strakke jeans met laarzen wat ik jaren niet meer durfde. Kleding kopen is weer leuk en van de beweging geniet ik ondertussen ook heel erg.

Ik eet lekker, heb geleerd hoe te zondigen en daarvan te genieten, ik blijf bij Harmonize bewegen en ze volgen me daar nog steeds goed op. Dus ik zeg “Yes!” tegen mijn vernieuwde levensstijl en kan het iedereen aanbevelen. Ik ben echt fier op wat ik heb bereikt.

Sofie van Gestel
Coach van Marleen Vanherck

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Ilse Coenen, 32 jaar uit Tessenderlo "Terug van vakantie, zonder extra bagage!*"

Deze zomer ben ik lekker op vakantie geweest. En ook op zulke momenten lukt het me tegenwoordig heel goed om me aan mijn gezonde levensstijl te houden. Natuurlijk heb ik ook af en toe genoten van iets lekkers!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arthur Simons, 59 jaar "Als ondernemer ben ik onregelmatig thuis, dat maakt gezond koken soms lastig*"

Leuk en druk maar wel onregelmatig thuis. Dat maakt het lastiger om altijd gezond te koken. En op een gegeven moment ben je niet meer die strakke jongen van vroeger.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer