Naomi Nooijen, 22 Jaar

"Ik ben eindelijk trots op mezelf om wie ik ben!*"

Mijn naam is Naomi Nooijen. Als kind heb ik altijd een normaal gewicht gehad. Totdat ik naar de middelbare school ging. Dit was voor mij namelijk geen fijne tijd. Ik werd veel gepest, waardoor ik veel emotie heb weggegeten. Op de middelbare school was het niet moeilijk om ongezond te eten doordat de kantine vol ligt met ongezonde voeding en frisdrank. Dit zorgde ervoor dat ik steeds zwaarder werd.

Ik had het eigenlijk helemaal niet in de gaten dat ik wel erg zwaar was geworden, tot het moment dat mijn moeder zei dat mijn buik wel erg over mijn broek hing. Dit was voor mij het keerpunt, hier moest ik iets aan doen. Een tijdje heb ik zelf geprobeerd om een aantal kilo kwijt te raken, maar dit bleek zonder hulp toch niet zo makkelijk als ik zelf dacht.

Op Facebook zag ik een bericht van een PowerSlim coach bij mij in de buurt voorbij komen, en ik heb meteen een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek. Het wekelijkse weegmoment bij mijn coach was voor mij erg fijn. Hierdoor bleef ik gemotiveerd om door te gaan. Door de leuke klik die ik had met mijn PowerSlim coach kon ik veel met haar bespreken. Zij heeft mij geleerd om mijn zelfvertrouwen terug te winnen en te genieten van het leven. Telkens wanneer ik weer op de weegschaal stond was mijn coach zo enthousiast, soms nog meer dan ik zelf was.  Ik ben nu heel blij met het eindresultaat en eindelijk trots op mezelf om wie ik ben.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 42 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer