Annemiek Schuitz, 40 Jaar

"Ik ben er trots op dat de kilo’s er af zijn en weg blijven!*"

In oktober 2017 ben ik begonnen met PowerSlim. Ik was in september nog gaan winkelen met een vriendin en het stoorde mij heel erg dat zij de kleren kocht zonder te passen. Ik moest alles passen en niks zat goed. Dat was de druppel.

Een andere vriendin was al bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt geweest. Ik durfde nu ook de stap te zetten om contact met haar op te nemen. Vol goede moed ging ik de eerste keer naar de afspraak. En ja, ik ging het proberen! Mijn streefgewicht was 10 kg minder. Van 79 kg naar 69 kg. Daar ging ik voor!

In het begin was het even zoeken hoe ik het ging doen en welke producten ik lekker vond. Maar mijn coach, mijn man en de kinderen steunde mij zo goed dat ik doorzette. Met Kerstmis was ik mijn 10kg al kwijt!

Yes, dat ging goed. En ik moest nog over naar fase 2. Ik bleef gewoon doorgaan en de kilo’s vlogen er nog af. Ook in fase 2B en 2C bleven de kilo’s eraf vliegen waar het eigenlijk langzaam moest gaan stabiliseren. Er was geen verklaring voor en ik voelde me goed dus het was allemaal mooi meegenomen. In juni 2018 zat ik op 59 kg en ben ik dus in totaal 20 kg vermagerd door het voedingspatroon van PowerSlim.

Samen met mijn coach zocht ik mijn eigen manier om op gewicht te blijven met normale producten uit de supermarkt. Het lukt me nog steeds goed om op gewicht te blijven. Ik ben nu al ruim een jaar op hetzelfde gewicht!

Doordat mij het zo goed lukte ben ik een voorbeeld voor een paar andere mensen geweest. Ze hadden allemaal het idee: ‘’Als het Annemiek lukt, dan lukt het mij ook’’. Dan denk je bij jezelf: ‘’Ik heb het goed gedaan!’’. Ook de complimentjes die ik nu nog krijg zijn erg fijn. Ik blijf er nog altijd trots op dat het mij gelukt is om 20 kg kwijt te geraken en dat de kilo’s ook weg blijven!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer