Sjaan Ros, 56 Jaar

"Ik ben heel blij met de steun van mijn coach!*"

Ik wilde graag wat kilootjes vermageren. Na mijn vakantie waren er weer een paar kilo’s bijgekomen.

Op Facebook zag ik een advertentie van een PowerSlim coach bij mij in de buurt voorbij komen en ik dacht: ‘Misschien is dat wat voor mij!’. Ik heb direct gemaild en kon een paar dagen later langs komen voor een kennismakingsgesprek.

De dag na ons gesprek, ben ik begonnen! Na de eerste week was ik al 3,9 kilo afgevallen. Super dacht ik. Dit is een heerlijk dieet en het is goed vol te houden. Zeker de tussendoortjes zijn erg lekker.

Ik ben totaal 13,5 kilo vermagerd. Ik ben erg trots op mijzelf en ook trots op mijn coach. Ik ben super blij met haar hulp en steun. Bedankt! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer