Marieta Cuijpers, 39 Jaar

"Ik ben het waard!*"

SuperSlimmer Marieta

“Deze keer hoefde ik het niet alleen te doen. Dat maakte dat het zelfs makkelijk was om te vermageren met wisselende diensten!”

De kilo’s kwamen erbij omdat ik mezelf niet belangrijk genoeg vond.

Een verantwoordelijke baan als verloskundige met wisselende diensten, een scheiding, kids én een opleiding. Jarenlang stonden tijd en aandacht besteden aan mezelf laag op mijn to-do lijstje. Nu heb ik mezelf PowerSlim cadeau gedaan, omdat ik ondertussen vind dat ik ook tijd en aandacht waard ben. 

Net als velen heb ik veel bekende diëten geprobeerd en ja, ik vermagerde.. maar de motivatie was snel verdwenen en het was moeilijk vol te houden. Wat ik vooral jammer vond tijdens al die afslankpogingen was dat je er alleen voor stond. Ik wist dat ik het deze keer goed en gezond wilde doen! 

Via internet kwam ik bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt terecht. Mijn coach Martine legde me tijdens onze eerste afspraak uit wat het PowerSlim programma inhoudt. Ik ben direct gestart! Wat ik fijn vond was dat we niet alleen keken naar de kilo’s, maar vooral ook naar vet-, vocht en spiermassa. Zo wist ik zeker dat ik enkel vet verloor en geen spieren of enkel vocht. 

Ik mis nu geen pasta, brood, aardappelen en rijst meer bij de warme maaltijd. Ik vind de producten van PowerSlim echt lekker en is er veel keuze. Honger heb ik amper gehad, wel ‘goesting’ met momenten.. maar omdat je zes eetmomenten op een dag hebt is het niet moeilijk om nog even een uurtje te wachten totdat je weer iets mag eten.

Natuurlijk begrijp ik dat het moeilijkste nog moet komen..  het behouden van mijn streefgewicht. Toch heb ik er alle vertrouwen in. Mijn coach gaat aan mijn zijde blijven met tips en ‘social peptalks’ en daar ben ik blij om.

Ik ben erg blij dat ik gestart ben. Ik voel me fit en mooi, en dat ga ik zo houden! Dit ben ik en ik ben dit waard!

SuperSlimmer Marieta 1

SuperSlimmer Marieta 2

SuperSlimmer Marieta 3

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer


div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer