Catharina Postma 34 Jaar

Ik ben nu ook zelf PowerSlim coach geworden!*

PowerSlimmer in the picture

Dit keer verschijnt Catharina voor onze camera, weer een PowerSlimmer die we graag ‘in the picture’ zetten.

“Op 1 december 2019 ben ik gestart met PowerSlim. Bij mijn starterspakket zat een kaartje: ‘Wil jij een fotoshoot winnen met jouw succesverhaal?’. Nou, heel graag!

Ik was echt een snoeper

Al jaren was ik te zwaar. Voor de buitenwereld leek het misschien alsof ik hier totaal niet mee zat, maar van binnen was dit wel anders. Ergens accepteerde ik het ook wel weer. Ik was echt een snoeper. Niet perse een emotionele eter. Juist niet eigenlijk. In de meest stressvolle situaties in mijn leven, viel ik juist vaak af. Als ik dan weer lekker in mijn vel zat, begon het snoepen en ongezonde leven weer.

In november 2019 zag ik een oproep van een PowerSlim coach bij mij in de buurt voorbij komen, ze was op zoek naar iemand die haar ambassadrice wilde worden. Ik twijfelde; het was eigenlijk wel tijd om iets aan mijn levensstijl te doen. Na een kennismaking met mijn coach voelde ik meteen een klik. Een gevoel dat ik alles met haar kon delen. En dat is tot op de dag van vandaag nog steeds zo.

Ik begon op 1 december 2019 dan ook vol goede moed met het starterspakket.

Wat viel dit me tegen. Ik moest wennen aan de smaak, mijn lichaam raakte in ketose en ik had een klein griepje, dus ik heb me 2-3 dagen echt ellendig gevoeld. Gelukkig waren dit maar een paar dagen en had ik zin om aan mijn levensstijl te gaan werken!

We spraken 1 april 2020 af als datum voor het behalen van mijn streefgewicht. Elke week viel ik 1 tot 2 kilo af. In de eerste paar weken kon het me niet snel genoeg gaan. Het duurde voor mijn gevoel ook echt heel lang! Elke week ging ik met veel plezier naar mijn weeg momenten, elke week was er verbetering. Als ik niet veel in gewicht was afgevallen, waren toch mijn percentages steeds beter.

Soms had ik geen zin meer

Ik had ook wel eens dagen dat ik er even geen zin meer in had. Dat ik ook gewoon weer eens een lekker stuk taart, koek of chocolade wou. Toch heb ik me altijd in kunnen houden, en ben ik nooit ernstig over de schreef gegaan. Als ik een feestje had, hield ik er de hele dag rekening mee. Ik at overdag weinig koolhydraten en op het feestje zelf, nam ik alleen de gezonde hapjes, en dronk ik veel water bij mijn wijntje.

Op 1 april bereikte ik dan ook netjes mijn streefgewicht. In totaal -25.3 kilo, zelfs nog iets meer dan mijn streefgewicht! En wat ben ik blij met mijn nieuwe lijf! Ik ben van een maat 48/46 naar een maatje 40/42 gegaan. Als ik voorbij een spiegel loop, kijk ik even een keer extra, want ik ben het echt! Ik vind dat ik nog steeds een klein buikje heb, maar die heb ik geaccepteerd. Ik ben goed zo, het is mooi zo, ik mag er weer zijn!

Ik ben nu zelf coach!

Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en ben ik nog altijd op gewicht. Ik heb mijn eigen weg gevonden hoe ik mijn gezonde eetpatroon kan blijven doorzetten en in balans kan blijven. Mijn coach heeft me nog een jaar lang nabegeleiding gegeven en mij hierin ondersteunt. Daarnaast ben ik nu ook zelf PowerSlim coach geworden! Mijn coach opende een tweede vestiging en vroeg me of ik bij haar PowerSlim voedingscoach wilde worden. Ik heb nu al een aantal cliënten mogen begeleiden en vind het super leuk! Ik inspireer ook graag anderen om voor zichzelf te kiezen en de stap naar een gezonde levensstijl te zetten.”

En als Catharina uit de stoel bij de visagiste stapt en in de spiegel kijkt, zien we een grote glimlach om haar gezicht verschijnen. “Kan ik iedere dag iemand krijgen, die mijn krullen zo mooi maakt?” Trots op wat ze in de spiegel ziet. En ook wij zijn trots, want wat heb je het super gedaan! En hoe leuk is het dat je jouw enthousiasme en ervaringen nu ook deelt met nieuwe PowerSlimmers. We weten zeker dat je een fantastische (en gezellige!) coach zult zijn.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Liesbeth Wouters , 33 jaar uit Geel "Dit wordt mijn zomer!* "

Dit patroon heb ik nog altijd en ga ik ook behouden. Ik weet nu waar ik op moet letten, wat ik kan eten en hoeveel koolhydraten ik ongeveer kan nemen. Mijn coach heeft me ook geleerd om etiketten te lezen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Catharina Postma , 34 jaar "Ik ben nu ook zelf PowerSlim coach geworden!* "

Mijn coach heeft me nog een jaar lang nabegeleiding gegeven en mij hierin ondersteunt. Daarnaast ben ik nu ook zelf PowerSlim coach geworden!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer