Nadia de Plus, 46 Jaar uit Roosdaal

"Ik ben weer de vrouw met de uitstraling waar ik mezelf in herken!*"

Ik voelde me totaal niet meer goed in mijn vel. 43 jaar en ja, ze zeggen wel dat met de extra jaartjes de kilo's blijven plakken maar ik herkende mezelf niet meer.

Op zoek naar een manier om toch die kilo's kwijt te raken kwam ik bij mijn PowerSlim coach Els Van Den Borre terecht die me opnieuw leerde vertrouwen hebben en geloven dat het kon om die vele kilo's terug kwijt te raken

Intussen ben ik 30 kilo lichter en super tevreden, met een stabiel gewicht zoals toen ik twintiger was. Om van het zelfvertrouwen nog te zwijgen wat een enorme boost kreeg.

Geen ingrijpende veranderingen maar aanvaardbaar en bewuster met voeding bezig zijn. Het stappenplan van het PowerSlim programma volgen en de kilo's smelten als het ware van je lijf.

Ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet en ben fier op mezelf!

Van maat 46 naar 36/38 was iets wat ik nooit had durven geloven en toch is dat het resultaat.

Kleedje, shortje, wat dan ook, ik draag het terug met vertrouwen en hoef niet steeds aan mijn kledij te frunniken om de vetrolletjes te verdoezelen.

Eindelijk terug de vrouw met de uitstraling waar ik mezelf in herken!

Els van den Borre
Coach van Nadia de Plus

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arie van Ginderdeuren, 49 jaar uit Wondelgem "Negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen!*"

De eerste les, negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen. Ik ging gewoon door met het lekkere leven. Maar ik zat steeds minder lekker in mijn vel, mijn lichaam was duidelijk aan het protesteren.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer