Nathalie, 47 Jaar uit Gent

"Ik ben weer die levenslustige vrouw en blije mama!*"

Ik had een hele zware periode achter de rug. Mijn persoonlijke leven had een bruuske wending genomen en ik had nog maar één focus: zorgen voor anderen. Tijd en ruimte voor mijzelf waren er niet meer.

Het ging in die periode niet zo goed met mij. Ik leefde op automatische piloot, veel te ongezond en veel te gestrest. Dat kon niet blijven duren.

Op een dag besliste ik dat het genoeg geweest was. Ik wilde mij weer fit wilde voelen en mijn zelfvertrouwen opkrikken. Ik wilde opnieuw een gezonde en blije mama zijn voor mijn drie kinderen.

En ja, ik wilde ook graag een paar maatjes minder om weer met plezier kleren te kunnen shoppen.

Ik ben op eigen houtje begonnen met afvallen, maar ik kwam op een dood punt en raakte niet verder. Ik heb toen aangeklopt bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Ik voelde meteen dat zij mij kon begeleiden naar een ander leven. Haar vakkennis, haar enthousiasme en haar glimlach moedigden mij aan om werk te maken van een ander, gezonder, fitter en strakker lichaam. Mijn geest ging er al even hard op vooruit.

Vandaag voel ik mij op alle vlakken veel beter dan 8 maanden geleden. Ik zag mijn lichaam veranderen en voelde mijn gesteldheid veranderen. Ik werd weer die levenslustige vrouw en die blije mama die ik diep van binnen altijd gebleven was.

Ik ga nog altijd twee keer per week langs bij mijn PowerSlim coach voor voedingsadvies en om te trainen. Ik kan het PowerSlim programma, met de hand op het hart, echt iedereen aanbevelen. Het verandert je leven.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer