Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Nathalie, 46 Jaar uit Gent

"Ik ben weer die levenslustige vrouw en blije mama!*"

Ik had een hele zware periode achter de rug. Mijn persoonlijke leven had een bruuske wending genomen en ik had nog maar één focus: zorgen voor anderen. Tijd en ruimte voor mijzelf waren er niet meer.

Het ging in die periode niet zo goed met mij. Ik leefde op automatische piloot, veel te ongezond en veel te gestrest. Dat kon niet blijven duren.

Op een dag besliste ik dat het genoeg geweest was. Ik wilde mij weer fit wilde voelen en mijn zelfvertrouwen opkrikken. Ik wilde opnieuw een gezonde en blije mama zijn voor mijn drie kinderen.

En ja, ik wilde ook graag een paar maatjes minder om weer met plezier kleren te kunnen shoppen.

Ik ben op eigen houtje begonnen met afvallen, maar ik kwam op een dood punt en raakte niet verder. Ik heb toen aangeklopt bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Ik voelde meteen dat zij mij kon begeleiden naar een ander leven. Haar vakkennis, haar enthousiasme en haar glimlach moedigden mij aan om werk te maken van een ander, gezonder, fitter en strakker lichaam. Mijn geest ging er al even hard op vooruit.

Vandaag voel ik mij op alle vlakken veel beter dan 8 maanden geleden. Ik zag mijn lichaam veranderen en voelde mijn gesteldheid veranderen. Ik werd weer die levenslustige vrouw en die blije mama die ik diep van binnen altijd gebleven was.

Ik ga nog altijd twee keer per week langs bij mijn PowerSlim coach voor voedingsadvies en om te trainen. Ik kan het PowerSlim programma, met de hand op het hart, echt iedereen aanbevelen. Het verandert je leven.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Nancy de Ceuster, 51 jaar uit Olen "Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandra Dauwen, 47 jaar uit Laakdal "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer