Gerard van Antwerpen, 39 Jaar uit Oud-Beijerland

"Ik bereikte mijn doel veel eerder dan gedacht!*"

Noem een dieet en ik heb het gedaan. Altijd met succes. Tenminste de eerste weken dan. Wanneer ik stopte viel ik weer terug in mijn oude eetpatroon en kwamen de kilo’s er weer bij, meer dan dat ik afgevallen was.

Het was voor mij gewoon niet vol te houden. In mijn werk spreek ik veel met klanten af en ben ik veel onderweg. Daardoor eet ik vaak een broodje onderweg of heb ik een etentje met een klant.

Mijn vrouw is 25 kilo vermagerd met behulp van het PowerSlim programma. Ik dacht: ‘laat ik het ook eens proberen’.

Op 2 januari 2019 ben ik begonnen bij Mirjam, een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Het streven was om 30 kilo af te vallen in bijna één jaar tijd.

De eerste week ging meteen heel goed. Ik had geen honger gevoel en producten zijn super lekker! Tot mijn grote verbazing was ik de eerste week al ruim 6 kilo afgevallen. Hierna bleven de kilo’s er gestaag af gaan. Dit motiveerde om door te blijven gaan. Zeker ook omdat het zo eenvoudig vol te houden was.

Eind mei stond de weegschaal 33 kilo lager dan begin van het jaar. Ik bereikte mijn doel dan ook al veel eerder dan gedacht!

In de vakantie zijn we met het gezin naar Italië geweest, hier heb ik genoten van het lekkere eten en uiteraard het ijs. Hierdoor ben ik ruim 6 kilo aangekomen. Toen ik thuis kwam heb ik het ritme weer opgepakt en waren die kilo’s er na 5 weken gelukkig al weer af.

Je ziet toch dat je een way-of-life aangeleerd hebt bij PowerSlim en dat je automatisch weer terugvalt op gezond eten en minder koolhydraten.

Al met al wil ik misschien nog wat kilo’s vermageren met Powerslim, maar voorlopig ben ik supertevreden met mijn 33 kilo!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer