Daniëlle Brouwer 51 Jaar

Ik besloot nog één poging te wagen*

In februari 2020 kwam ik bij mijn consulente, die onlangs bleek te zijn overgestapt naar het PowerSlim programma. Ik had hier nog nooit van gehoord, maar ze gaf me een uitgebreide uitleg.

Ik heb door de jaren heen van alles geprobeerd om weer lekker in mijn vel te zitten, met wisselend succes. Een aantal jaren geleden was ik zelf flink afgevallen maar ik viel uiteindelijk weer terug in mijn oude gewoontes. Ik besloot nog één poging te wagen.

De basis voor een gezonde levensstijl

Ik wilde ontzettend graag een gezond eetpatroon aanleren en was op zoek naar iets wat ik een lange tijd kon volhouden, en waar ik een goede basis legde voor een gezonde levensstijl. Dus ging ik de deur uit met een starterspakket vol PowerSlim producten.

Ik merkte al snel resultaat en eerlijk is eerlijk, dat werkt motiverend! Doordat ik 6 eetmomenten op een dag heb, mag je voldoende eten. Het voelt helemaal niet als lijnen omdat je kunt kiezen uit heerlijke tussendoortjes en gewoon normaal kunt eten.

Maar helaas besloot mijn consulente ermee te stoppen met PowerSlim. Jammer! Want ik heb een echte klik met haar. Wat ging ik nu doen!? Ik besloot om op zoek te gaan naar een andere PowerSlim coach bij mij in de buurt, en zo kwam ik bij Mirjam terecht. Gelukkig had ze nog plek voor me en kon ik snel bij haar starten. Wat ik al meteen merkte is, dat Mirjam al langer PowerSlim coach is en veel ervaring heeft. Het ging met haar tips dan ook een stuk beter, terwijl het al vrij goed ging.

Snel mijn draai gevonden

Voor mijn werk draai ik ook nachtdiensten, wat een regelmatig eetpatroon lastiger maakt. Maar ook daar had ik al snel mijn draai in gevonden. Dat het goed ging merkte ik, want ik kreeg van iedereen in mijn omgeving allemaal lieve en mooie complimentjes. Zelfs van mensen die ik eigenlijk niet zo goed ken. Dit geeft je echt de spirit om gewoon lekker door te gaan!

Ik had als doel om weer te gaan paardrijden, mijn vroegere hobby weer op te pakken. Dit heb ik inmiddels al gedaan en dat was echt heerlijk. Ik vond het een mooie beloning voor al mijn inspanningen.

De fijne begeleiding van mijn coach

PowerSlim is een nieuwe en betere manier van leven, maar je moet er wel achter staan en ervoor gaan. De begeleiding van een PowerSlim coach vond ik erg fijn, ze gaf me goede tips gaf en moedigde me op de juiste tijd aan. Zo bleef je gemotiveerd om je einddoel te halen. Ook is het fijn dat Mirjam me nog een jaar lang begeleid als ik mijn doel heb bereikt, want dat heb ik ook echt nodig. Een echte stok achter de deur!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Liesbeth Wouters , 33 jaar uit Geel "Dit wordt mijn zomer!* "

Dit patroon heb ik nog altijd en ga ik ook behouden. Ik weet nu waar ik op moet letten, wat ik kan eten en hoeveel koolhydraten ik ongeveer kan nemen. Mijn coach heeft me ook geleerd om etiketten te lezen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Catharina Postma , 34 jaar "Ik ben nu ook zelf PowerSlim coach geworden!* "

Mijn coach heeft me nog een jaar lang nabegeleiding gegeven en mij hierin ondersteunt. Daarnaast ben ik nu ook zelf PowerSlim coach geworden!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer