Menekse Elmaa, 45 Jaar

"Ik dacht dat ik gezond at...*"

Wat voelde ik me ongelukkig, eerder dit jaar. Na de geboorte van mijn zoontje, vier jaar geleden, kwam ik maar niet meer terug op mijn oude gewicht. Hoe dat kwam was me een raadsel. Ik sportte regelmatig en ik at toch gezond en koos gezonde producten: volkorenbrood, veel fruit en mueslirepen…

Op een middag kwam ik een collega tegen. Ik herkende haar haast niet: wat was ze prachtig vermagerd. Meer dan 15 kilo vertelde ze, in een kwart jaar tijd. Ze was weer gaan hardlopen en voelde zich superfit. Ze vertelde me dat ze met het PowerSlim programma was vermagerd, gewoon in onze eigen woonplaats.

Ik heb met mijn man overlegd en nog diezelfde week een afspraak gemaakt met een coach bij het PowerSlim center bij mij in de buurt. Ze legde me uit hoe PowerSlim werkt: je gaat niet zozeer minder, maar anders eten. De producten van PowerSlim zijn koolhydraatarm, maar eiwitrijk. Per dag eet je zes keer en mag je lekker veel groenten en vis, vlees of kip. Ik twijfelde nog even, omdat ik allergisch ben voor chocolade en omdat wij geen varkensvlees eten. Maar mijn coach gaf aan dat er voldoende keuze is en dat kip of vis prima voedingsmiddelen zijn.

Eind juli ben ik gestart met PowerSlim en nu, twee maanden later, weeg ik 8 kilo minder en voel ik me geweldig! Wat PowerSlim me gebracht heeft? Ik heb nu beter inzicht in mijn manier van eten. Ik dacht dat ik gezond at, maar eigenlijk at ik teveel koolhydraten en suikers. Ik heb weer plezier in koken en kan goed variëren met groenten. Zowel tussen de middag als ’s avonds besteed ik wat meer aandacht aan het eten en dat bevalt mij (en mijn huisgenoten) heel goed. Ik sta ervan versteld wat voor lekkere gerechten je kunt maken met bijvoorbeeld wat extra kruiden!

Dat het zo gemakkelijk is vol te houden en te combineren met je gezin en activiteiten had ik niet verwacht. Zelfs tijdens onze vakantie ben ik nog vermagerd! Voor PowerSlim sportte ik al graag, maar nu heb ik er nog meer plezier in. Ook staat kleding veel leuker, ik ben weer helemaal blij met mezelf! Door dit alles ben ik veel vrolijker en ik vind het fijn dat anderen dat ook zien. Ik krijg nu veel complimenten en daar geniet ik volop van! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer