Miranda Werts, 42 Jaar

"Ik dacht: zie je wel, ik kan het wel!*"

Ik kamp al vanaf de geboorte van mijn dochter (13 jaar) met overgewicht. Ik wilde me graag weer fijner, fitter en gezonder voelen. Door die extra kilo’s had ik ook regelmatig last van mijn rug.

Via een collega hoorde ik positieve verhalen over een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Ze was zo enthousiast, dat ik dacht; ‘dat wil ik ook proberen!’

Ik keek heel positief tegen het afslankprogramma aan, want ik zag goede resultaten. Ook de persoonlijke begeleiding bij het programma van een coach, sprak me erg aan. Een mooie stok achter de deur. 

Ik dacht: “Dit is het laatste dieet dat ik ga proberen!”. Ik had al meerdere diëten geprobeerd maar behaalde steeds niet het gewenste resultaat.

Ik voel me nu, zoveel kilo’s lichter, veel fijner, fitter en mijn kleding zit veel beter. En dat straal je dan ook uit. Ik vind het zo fijn dat ik nu weer alles aan kan. Op de voor foto draag ik een shirtje in maat XL, nu pas ik maat S! En ik heb ook geen last meer van mijn rug. Ik zit nu zo veel beter in mijn vel.

Mijn grootste uitdagingen waren de weekenden en feestjes. Er staat dan altijd wel iets lekkers op tafel en bij een feestje hoort een wijntje. Gelukkig zitten er tussen de vele PowerSlim producten ook lekkere hartige en zoete hapjes, die ook superlekker smaken. Die nam ik dan mee. En ook zie ik wekelijks de weegschaal naar beneden gaan. Daar word ik ook super enthousiast van. Dan laat je dat taartje of die chipjes veel gemakkelijker staan.

Het is zo leuk om bij ieder weegmoment te zien dat je gewicht omlaag gaat. Ik zag mijn kleding wijder worden en dacht: “Zie je wel, ik kan het wel!”. Ik ben echt fier op mezelf, dat dit me gelukt is geeft me meer zelfvertrouwen. Had ik dit maar eerder gedaan. Ik vind het een superfijn dieet! Het voelt ook niet echt als diëten. Ik ben zo blij dat ik bij mijn PowerSlim coach terecht ben gekomen. 

Ik kan het aan ook iedereen die wil vermageren aanraden. De begeleiding door mijn coach is ook heel fijn. Ik ben nu veel bewuster van wat ik eet en drink. Dat helpt enorm om straks op gewicht te blijven.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer