Arina Post, 35 Jaar

"Ik draag gewoon weer een korte broek!*"

‘Summer bodies are made in winter’ zeggen ze wel eens. In november 2017 was ik helemaal klaar met mezelf – ik vond mezelf te zwaar en werd er haast depressief van. Andere mensen zouden misschien wachten tot het nieuwe jaar om er iets aan te gaan doen, maar ik zag de bui al hangen: een decembermaand met (te) veel eten en flink snoepen zou mijn figuur geen goed doen.

PowerSlim leek me wel wat. Ik kende al wat mensen die er goed en blijvend mee waren vermagerd en ik besloot hun goede voorbeeld te volgen. Eind november ben ik begonnen bij een PowerSlim center bij mij in de buurt. Op 3 januari was ik al ruim 5 kilo kwijt. Wat was ik blij: normaal gesproken kom ik gemakkelijk 2-3 kilo aan in december.

In het nieuwe jaar ben ik nog eens 4 kilo vermagerd en nu ben ik al bijna een half jaar op gewicht. Het fijnste van PowerSlim vind ik dat je gewoon met je gezin kunt mee eten: de maaltijden zijn prima inpasbaar. Het programma is gemakkelijk vol te houden, omdat je 3x per dag een tussendoortje kunt nemen. Die tussendoortjes zijn echt superlekker.

Ik blijf goed op gewicht. De belangrijkste definitieve maatregel is dat ik geen frisdrank meer drink, maar gewoon water. Verder eet ik wat kleinere porties dan vroeger en kies ik wat bewuster. Dat alles is ‘een tweede natuur’ geworden en kost me totaal geen moeite.

Ik ben blij dat ik voor PowerSlim heb gekozen. Nu ik ben vermagerd heb ik veel meer zelfvertrouwen en vind ik dat ik gewoon een bikini of een korte broek aan kan doen. We hebben dit jaar een heerlijke zomer, dus ik geniet volop!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 42 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer