Erika Cops, 49 Jaar uit Kortenberg

"Ik durf mijn lichaam weer te laten zien!*"

Wat voorafging …

Samen met mijn vriend Stijn en de kinderen ben ik dol op het uitproberen van nieuwe recepten, restaurantjes, op reis gaan, feestjes organiseren, in kookboeken neuzen en wijntjes proeven. Bij het opsommen van het bovenstaande begrijp ik goed hoe ik door de jaren heen zoveel ben aangekomen. Daarbij kwam nog dat ik al van jongs af aan sukkelde met mijn rug door scoliose, osteoporose en hypermobiliteit. Ik voelde mij super slecht in mijn vel en ging op zoek naar hulp.

Zo kwam ik terecht bij mijn PowerSlim coach BodyBó. Christel vertelde mij hoe PowerPlate mij kon helpen voor zowel mijn rugproblemen als voor het verfijnen van mijn lijn (die ik niet meer had) en het versterken van mijn spieren. Ik begon onmiddellijk 3 keer per week naar de PowerPlate te gaan en voelde mij inderdaad al snel beter. Helaas verloor ik toch weinig kilo’s.

Mijn hersentjes hebben beslist …

Hèhè … ik wil gaan PowerSlimmen, ik voel het, ik droom er zelfs van! Ik begon informatie op te zoeken over het PowerSlim afslankprogramma en vroeg Christel, mijn coach van BodyBó, om raad. Stijn ging zelfs mee op intakegesprek omdat hij veel in de keuken staat en graag wilde weten hoe hij mij kon helpen.

De dag before D-Day …

Vandaag word ik gemeten : jaja 86 kg, iedereen moet me verplicht dik en vet noemen zodat mijn stimulans alleen maar groter wordt :-).

D-DAY ….

Vol goede moed ben ik opgestaan. Ik start vandaag met het PowerSlim afslankprogramma. Ik nuttig 5 PowerSlim producten per dag en drink minstens 1 liter water. De PowerSlim producten mag ik aanvullen met groenten en vlees of vis. Heerlijk! Omdat wij koken erg ontspannend vinden, hebben Stijn en ik al een zelfbedacht gerechtje uitgedokterd. Scampi’s gebakken in de oven. Hierbij hebben wij van PowerSlim soep een sausje gemaakt door iets minder water te gebruiken. Doe hier een beetje verse tuinkruiden en wat salade bij. Niet alleen was het erg lekker maar ik had vooral geen honger en zin meer in iets anders. Ik was fier op mijzelf vandaag.

Bevinding 1:

Ik voel mij heel goed in mijn nieuw “eetritme”. Ondertussen weet ik op welke producten ik dol ben (vanilledrankjes, alles soorten borrelnootjes, champignonsoep, kaassnack, bananenpudding, omelet met kruiden, enz…), minder dol (kokoskoekjes)en niet zo dol op ben(witte toastjes, omelet met kaas) Ik voel mij dol fijn.

Bevinding 2:

Tot nu toe is PowerSlim geen opgave voor mij, integendeel het is genieten, fier worden op jezelf, terug zelfvertrouwen krijgen … en last but not least je terug goed voelen in je kleding.

Mijn uiteindelijke gevoel over PowerSlim …
Voor de eerste keer na lange tijd kijk ik met graag in de spiegel en ga ik met plezier shoppen. Voorheen deed ik dit niet graag. Ik vond mijzelf lelijk en kwam nooit meer met winkeltassen thuis. Nu moet ik mij zelfs tegenhouden om iets te kopen. Ik wil namelijk nog een aantal kilo’s kwijt. Ik voel me veel beter, ik durf weer onder de mensen te komen en mijn lichaam ook te laten zien. Voordien dacht ik vaak ‘Och het maakt nu toch niets meer uit”. Ik heb mij herpakt en ben met PowerSlim begonnen. Het was zo makkelijk vol te houden. Ik ben veel onderweg voor mijn werk en daarvoor zijn de ready-to-go producten super. Je kunt ook echt gaan koken met de PowerSlim producten en je maakt ze zo lekker als toegelaten is. Ik kan PowerSlim heel gemakkelijk combineren met mijn gezin en mijn baan. ’s Avonds kan ik gewoon met de familie mee eten, dat is toch geweldig! Ik heb de begeleiding en steun echt nodig van mijn coach. Ik kan alleen niet bepalen of ik goed of fout bezig ben. De wekelijkse controle is daarbij heel fijn. Ik wil nooit meer hervallen en Christel stimuleert mij om mijn gevecht tegen de kilo’s nooit meer te hoeven meemaken. Dankjewel Christel!

Nog een klein receptje:
Warme groentjes:
Courgette, look, paprika, stukje chili, rode ajuin in hele kleine stukjes gesneden en gebakken op een zacht vuurtje met een T&T pan waar je in kan koken zonder vet. Verse tijm (niet de takjes) en wat peper en zout gestrooid. Overgoten met 1 eetlepel olijfolie.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Erwin en Mandy, 34 jaar "Wat is het leuk om dit samen te doen!*"

Zelfs na ruim 2 jaar hebben we nog altijd die positieve vibe en genieten we volop samen met ons gezinnetje!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Susy Pluys, 49 jaar uit Herentals "Ik weet nu dat koolhydraatarm eten ook heel lekker is!*"

Ik leerde waar koolhydraten in zitten, en wat past in een gezonde voeding en wat niet. Ik had ook steeds minder behoefte aan zoetigheid.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer