Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Jack, 60 Jaar

"Ik eet nu bewust en gezond.*"

Na een leven met continu een gevecht tegen de kilo’s en gezondheidsklachten, veroorzaakt door suikers en koolhydraten, ben ik eind november begonnen met het PowerSlim afslankprogramma.

Ik geloofde in eerste instantie niet zo in alle succesverhalen van al de afslankprogramma’s maar zag om me heen steeds meer mensen afvallen. Daarbij kwam dat ik al 16 jaar gezondheidsklachten had in de vorm van hevige buik- en darmpijn.

In de mooiste, moeilijkste en lekkerste tijd van het jaar, oftewel de feestdagen, startte ik vol goede moed. Ik woog op dat moment 111 kilo.Ik startte maar wel met het idee van ik begin nu, maar met de feestdagen zondig ik. Het begin was best heftig en vooral het afkicken van de suikers was een enorm gevecht, iets wat ik echt onderschat had, maar goed dat is ook persoonlijk.

Op dat moment verdwenen echter mijn al 16 jaar oude klachten als sneeuw voor de zon. Dat motiveerde me om door te bijten. Na 5 dagen waren de afkickproblemen weg en ging het zeer goed. Ik heb geen moment honger gehad en had veel meer energie. Het gaf me een enorme boost waardoor ik ook de feestdagen zonder problemen doorkwam, geen enkele verleiding kon me raken. Eind januari ben ik gaan afbouwen. Het afbouwen gaat vanzelf, sterker nog je gaat de PowerSlim maaltijden zelfs missen.

Ik heb veel goede hulp gehad van mijn PowerSlim voedingscoach. Zij heeft mij, vooral in het begin, er echt doorheen gesleept. Tegen mensen die nog twijfelen zou ik willen zeggen, start en je zult zien wat je ervoor terug krijgt!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Nancy de Ceuster, 51 jaar uit Olen "Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandra Dauwen, 47 jaar uit Laakdal "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer