Jack, 60 Jaar

"Ik eet nu bewust en gezond.*"

Na een leven met continu een gevecht tegen de kilo’s en gezondheidsklachten, veroorzaakt door suikers en koolhydraten, ben ik eind november begonnen met het PowerSlim afslankprogramma.

Ik geloofde in eerste instantie niet zo in alle succesverhalen van al de afslankprogramma’s maar zag om me heen steeds meer mensen afvallen. Daarbij kwam dat ik al 16 jaar gezondheidsklachten had in de vorm van hevige buik- en darmpijn.

In de mooiste, moeilijkste en lekkerste tijd van het jaar, oftewel de feestdagen, startte ik vol goede moed. Ik woog op dat moment 111 kilo.Ik startte maar wel met het idee van ik begin nu, maar met de feestdagen zondig ik. Het begin was best heftig en vooral het afkicken van de suikers was een enorm gevecht, iets wat ik echt onderschat had, maar goed dat is ook persoonlijk.

Op dat moment verdwenen echter mijn al 16 jaar oude klachten als sneeuw voor de zon. Dat motiveerde me om door te bijten. Na 5 dagen waren de afkickproblemen weg en ging het zeer goed. Ik heb geen moment honger gehad en had veel meer energie. Het gaf me een enorme boost waardoor ik ook de feestdagen zonder problemen doorkwam, geen enkele verleiding kon me raken. Eind januari ben ik gaan afbouwen. Het afbouwen gaat vanzelf, sterker nog je gaat de PowerSlim maaltijden zelfs missen.

Ik heb veel goede hulp gehad van mijn PowerSlim voedingscoach. Zij heeft mij, vooral in het begin, er echt doorheen gesleept. Tegen mensen die nog twijfelen zou ik willen zeggen, start en je zult zien wat je ervoor terug krijgt!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Erwin en Mandy, 34 jaar "Wat is het leuk om dit samen te doen!*"

Zelfs na ruim 2 jaar hebben we nog altijd die positieve vibe en genieten we volop samen met ons gezinnetje!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Susy Pluys, 49 jaar uit Herentals "Ik weet nu dat koolhydraatarm eten ook heel lekker is!*"

Ik leerde waar koolhydraten in zitten, en wat past in een gezonde voeding en wat niet. Ik had ook steeds minder behoefte aan zoetigheid.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer