Jeroen Warning, 49 Jaar

"Ik eet nu regelmatig op onregelmatige werktijden*"

Begin januari moest het roer om. Ik was het zat. Veters strikken was een hele opgave, de trap oplopen werd een straf en mijn bedrijfskleding moest weer een maat groter besteld worden. Ik woog 120 kilo en zag er niet op zijn charmantst uit. Er moest iets gedaan worden… maar wat?

Op internet had ik wat onderzoek gedaan en zo kwam ik bij PowerSlim terecht. Na lang twijfelen nam ik de stap en ben ik naar een center bij mij in de buurt gegaan. Het is een mooie, leuke schoonheidssalon met een ‘kleine supermarkt’ met PowerSlim producten.

Na een leuk intake gesprek, waarin naar voren kwam dat ik niet genoeg at, niet regelmatig genoeg at en toch ook redelijk ongezond at, heb ik het starterspakket gekocht en ben ik aan de slag gegaan.

Er ging een wereld voor me open. Zes keer per dag eten, wat een feest! En lekker…nagenoeg alle producten zijn de revue gepasseerd en vond ik echt lekker! Opnieuw leren eten en koken, nieuwe dingen uitproberen uit het kookboek, geweldig! Ik kwam er zelfs achter dat iets lekkers zelf klaarmaken sneller was dan afhalen of bestellen.

Ik werk als croupier bij een casino en leef en eet onregelmatig. Ik heb voor mezelf hier een weg in gevonden, ik eet nu regelmatig op onregelmatige tijden en PowerSlim is de ideale manier hiervoor.

Ja, ik heb ook wel eens gesmokkeld, maar als je de draad daarna gewoon weer oppakt kun je niet de  fout in gaan. En daarbij heb ik ook mijn gezellige, lieve en soms strenge coach die mij weer op het juiste pad zette. Bedankt daarvoor, ik heb een stok achter de deur.

Ik ben nu een paar maanden verder en ben rond de dertig kilo vermagerd, mijn streefgewicht is in zicht, het roer is om! Ik krijg volop complimenten en zelfs collega’s zijn met het programma begonnen, met mij als voorbeeld. Het PowerSlimmen en het eten wordt alleen maar leuker! Alles gaat soepel en makkelijk en mijn bedrijfskleding moet weer een maat kleiner besteld worden!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer