Lieke Lemmen, 33 Jaar

"Ik eet veel meer dan ik voorheen altijd gedaan heb!*"

Ongeveer een jaar geleden had ik er genoeg van: ik wilde iets aan mijn gewicht doen. Via mijn schoonzusje raakte ik bekend met PowerSlim en heb ik contact opgenomen met een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Aangezien ik zeer kieskeurig was met betrekking tot eten, stapte ik er heel open in. Ik wilde vooral kijken of het iets voor mij was. En óf het iets voor mij was! Ik moest iedere 2,5 uur iets eten, ik zat vol na ieder eetmoment, maar ook het eten van groente en het laten staan van alle andere lekkere zaken, ging erg goed. Ook merkte ik dat mijn smaak veranderde, waardoor ik ook weer dingen ging proeven die ik voorheen niet lekker vond. Zo eet ik als aspergeboerendochter, die asperges heel vies vond, inmiddels weer asperge!

Binnen no time was er twintig kilo af en kon ik naar de volgende fase. Een echt doel had ik niet: iedere kilo die er af zou gaan, was meegenomen, maar 25 kilo moest toch wel lukken…

Ik heb nooit tegen een weegmoment opgezien. Ik zag het vooral als een stok achter de deur en die had en heb ik nodig! Daarnaast is het ook een fijn gesprek dat ik iedere week heb met mijn coach. Het gaat niet alleen over het programma, maar ook over alle leuke dingen die we doen.

Niet alleen het wekelijkse weegmoment zorgde voor een boost, ook de complimenten die ik kreeg, de kleren die te groot werden en de energie die het me opleverde zorgden ervoor dat ik mijn motivatie niet verloor.

Inmiddels een bruiloft verder, waarbij ik volop genoten heb van al het lekkers, ben ik weer goed op weg om de laatste kilo's kwijt te raken. Ik heb PowerSlim nooit als een dieet gezien, omdat ik veel meer eet dan wat ik voorheen altijd gedaan heb. En... ik heb nog nooit zoveel chocola gegeten, sinds ik ben begonnen met PowerSlim! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer