Saskia Boom, 47 Jaar

"Ik eet weer koolhydraten, maar met mate*"

Ik was aan het sporten in de sportschool, toen ik het succesverhaal opving van een medesportster. Ze vertelde dat ze ruim 20 kilo was vermagerd met de PowerSlim methode, dus ik raakte geinteresseerd en luisterde stiekem mee. Want ik vond dat er bij mij ook wel wat kilo’s af mochten.

Ze had het over haar PowerSlim coach. Ik hoorde haar vertellen dat ze daar altijd heen ging omdat het zo’n fijne coach was en dat een PowerSlim een methode is die gemakkelijk vol te houden is.

Ik heb daarna direct op internet opgezocht waar een coach bij mij in de buurt zit. Resultaat is dat ik zelf ook met PowerSlim gestart ben en zelf ook 12 kilo kwijtgeraakt ben.

Ik voel me nu veel beter en zit lekkerder in mijn vel! Inmiddels eet ik wel weer koolhydraten af en toe, maar met mate. Ik heb een nieuwe manier van eten aangeleerd. Toegevoegde suikers eet ik niet meer en dat levert mij veel meer energie op. Mijn lijf is happy en dat merk ik ook aan mijn kleding. Iedereen die wil afvallen en zich gezonder wil voelen, kan ik PowerSlim aanbevelen.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Katrien Lievens, 37 jaar uit Geel "Ook tijdens de feestdagen blijf ik balans!*"

Ik heb er echt zin in! Ik kijk al uit naar de leuke kleedjes die ik kan dragen tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marleen Slegers, 58 jaar uit Retie "Ik zag hoe zij weer lekker in haar vel zat. Dat wilde ik ook!*"

Mijn dochter startte bij een PowerSlim coach in de buurt, en ik zag dat zij zich steeds beter ging voelen en lekkerder in haar vel zat. Dat wilde ik ook!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer