Oona Francken 27 Jaar uit Kalmthout

Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*

Door te veel ongezonde voeding en een slecht eetpatroon is mijn gewicht in een paar jaar tijd toegenomen met 10 kilo. Mijn broeken waren te klein en alles zat te strak. Hierdoor voelde ik me niet meer goed in mijn vel. Ik had de fit verloren om te gaan sporten en een goed eetpatroon aan te houden. Ik wilde hier graag verandering in brengen. Ik wilde terug energie hebben en me weer goed in mijn vel voelen.

Ik had al eerder van PowerSlim gehoord en zag dat er een center bij mij in de buurt zat. Ik klopte aan voor hulp bij mijn PowerSlim coach en besloot te starten met het PowerSlim programma. Mijn coach heeft me geholpen om een goed evenwicht te vinden in voeding en beweging. Tijdens het PowerSlimmen was het niet perse nodig om te sporten, maar mij bracht het extra voldoening. Al snel begon ik resultaat te zien en voelde ik mij steeds fitter.

De PowerSlim producten waren erg lekker! Door het brede assortiment aan producten heb ik tijdens het programma gevarieerd kunnen eten. Mijn coach heeft mij een nieuw eetpatroon aangeleerd. Ik heb balans in mijn eetpatroon gevonden en weet nu wat ik wel en niet kan eten. Het contact met mijn coach was erg fijn, ik kon altijd bij haar terecht en voelde me bij haar op mijn gemak.

Het PowerSlim programma was voor mij makkelijk vol te houden. Ik zou het daarom ook iedereen aanraden. Ik heb mijn eetgewoonte aangepast en let op de koolhydraten. Natuurlijk zijn er altijd ups en downs, maar ik weet zeker dat ik dit ga volhouden. Het voelt namelijk niet als een straf. En ook na het behalen van mijn streefgewicht kan ik nog steeds bij mijn coach terecht. Daarom lukt het mij nu al ruim een jaar om op gewicht te blijven.

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
PowerSlimmer in the picture
Sarah de Prekel, 36 jaar uit Sint-Niklaas "De uitvluchten waren sneller gevonden dan het gezonde eten*"

‘Zat die broek de vorige keer niet losser?’, ‘Ik heb niet zo heel veel gegeten, buiten dat taartje op het werk en het ijsje deze avond bij oma’ of ‘Het sporten ging de vorige keer toch soepeler, het zal de leeftijd wel zijn.’

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sara Borrenberghs, 36 jaar uit Paal "Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*"

PowerSlim heeft er voor gezorgd dat ik me terug goed in mijn vel voel. Ik kan terug de kleren aandoen die ik graag wil aandoen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer