Janny Vermeer, 59 Jaar

"Ik geniet van mijn sportieve, slanke leven!*"

Al geruime tijd voelde ik me niet goed. De uitdrukking ‘ik zit niet lekker in mijn vel’ was ook op mij van toepassing. Ik had wat vage gezondheidsklachten en eenvoudig bewegen zoals wandelen en fietsen ging me niet goed meer af.

Een buurmeisje was goed vermagerd met PowerSlim. Ik dacht ‘als zij het kan, kan ik het vast ook’ en heb een afspraak gemaakt bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Begin 2018 zat ik aan tafel bij mijn coach, die uitgebreid de tijd voor me nam.

Het programma sprak me aan. Je kunt gewoon lekker eten: vlees, vis en groenten zijn vanaf het begin toegestaan. En ook aan inspiratie geen gebrek, PowerSlim heeft genoeg lekkere recepten en diverse weekmenu’s. De smaak van de producten vond ik prima en het assortiment is groot, dus je kunt volop variëren.

De wekelijkse bezoekjes aan mijn coach dragen absoluut bij aan het succes van het afvallen. Het is fijn om steeds een lager getal te zien op de weegschaal. En de weken dat het wat minder ging, kreeg ik tips en tricks die me opbeurden en me de moed gaven om door te zetten.

De zomerperiode en de kerstvakantie vond ik best pittig. Toen heb ik wel eens wat gegeten of gesnoept dat niet in een koolhydraatarm eetpatroon past. Maar daarvan heb ik wel leren genieten  en daarna gewoon de draad weer opgepakt.

Tegenwoordig draag ik maat 42 in plaats van maat 50. Daar ben ik reuze blij mee. Ik slaap beter en kan weer uitstekend bewegen. Mijn conditie is met sprongen vooruit gegaan. Ook mijn zelfvertrouwen is gegroeid: ik vertoon me weer gewoon in badpak. Grappig is het om te merken dat zelfs mijn schoenen ruimer zitten.

Ik ga het programma nu afbouwen, mijn eigen balans zoeken en genieten van mijn sportieve, slanke leven.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arie van Ginderdeuren, 49 jaar uit Wondelgem "Negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen!*"

De eerste les, negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen. Ik ging gewoon door met het lekkere leven. Maar ik zat steeds minder lekker in mijn vel, mijn lichaam was duidelijk aan het protesteren.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer