Gwenda van Kollenburg, 32 Jaar

"Ik had al van alles geprobeerd maar niets werkte!*"

20 augustus 2018, precies op mijn verjaardag ben ik begonnen met PowerSlim. Ik had een vervelende scheiding en een nare periode in mijn leven achter de rug. Ik stond voor de spiegel en kwam tot het besef dat ik het anders wilde. Ik was niet blij met mezelf en vooral niet met mijn lichaam.

Ik had een kind gekregen van 5 kilo en hierdoor was ik enorm aangekomen. Het ging er niet meer af, wat ik ook probeerde. Daarna heb ik nog een zoontje gekregen.

Nu 3,5 jaar later is het weer tijd voor mij. Tijd om weer lekker in mijn vel te zitten.

Ik had al van alles geprobeerd maar niets werkte, totdat ik bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt binnenliep. Zij wist mij na 5 minuten te overtuigen dat het ons samen ging lukken. Het vertrouwen was er meteen en na het eerste kennismakingsgesprek kreeg ik er zin in. We hadden samen een streefdoel opgeschreven: “Met de kerst zit ik in een prachtige jurk onder de kerstboom in een lichaam waar ik me fijn bij voel!”

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Katrien Lievens, 37 jaar uit Geel "Ook tijdens de feestdagen blijf ik balans!*"

Ik heb er echt zin in! Ik kijk al uit naar de leuke kleedjes die ik kan dragen tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marleen Slegers, 58 jaar uit Retie "Ik zag hoe zij weer lekker in haar vel zat. Dat wilde ik ook!*"

Mijn dochter startte bij een PowerSlim coach in de buurt, en ik zag dat zij zich steeds beter ging voelen en lekkerder in haar vel zat. Dat wilde ik ook!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer