Gwenda van Kollenburg, 32 Jaar

"Ik had al van alles geprobeerd maar niets werkte!*"

20 augustus 2018, precies op mijn verjaardag ben ik begonnen met PowerSlim. Ik had een vervelende scheiding en een nare periode in mijn leven achter de rug. Ik stond voor de spiegel en kwam tot het besef dat ik het anders wilde. Ik was niet blij met mezelf en vooral niet met mijn lichaam.

Ik had een kind gekregen van 5 kilo en hierdoor was ik enorm aangekomen. Het ging er niet meer af, wat ik ook probeerde. Daarna heb ik nog een zoontje gekregen.

Nu 3,5 jaar later is het weer tijd voor mij. Tijd om weer lekker in mijn vel te zitten.

Ik had al van alles geprobeerd maar niets werkte, totdat ik bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt binnenliep. Zij wist mij na 5 minuten te overtuigen dat het ons samen ging lukken. Het vertrouwen was er meteen en na het eerste kennismakingsgesprek kreeg ik er zin in. We hadden samen een streefdoel opgeschreven: “Met de kerst zit ik in een prachtige jurk onder de kerstboom in een lichaam waar ik me fijn bij voel!”

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arie van Ginderdeuren, 49 jaar uit Wondelgem "Negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen!*"

De eerste les, negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen. Ik ging gewoon door met het lekkere leven. Maar ik zat steeds minder lekker in mijn vel, mijn lichaam was duidelijk aan het protesteren.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer