Jolanda Baan, 52 Jaar

"Ik had al zoveel geprobeerd maar niets hielp*"

Toen ik vorig jaar terugkwam van mijn zomervakantie was de maat vol. Ik was zo ontzettend klaar met mijn gewicht, waardoor ik totaal geen zelfvertrouwen meer had.

Jaren had ik al van alles geprobeerd zonder goed resultaat en anders zat het verloren gewicht er zo weer aan. Ik had eerder over PowerSlim en een coach bij mij in de buurt gehoord, en besloot mezelf nog een kans te geven. Ik heb direct een afspraak met haar gemaakt.

Ik ben meteen begonnen. In september startte ik met PowerSlim en ik voelde me na één week gewoon al een heel stuk beter en fijner in mijn energie. De kilo’s vlogen er af terwijl ik met regelmaat en lekker kon eten.

In het begin heb ik weleens gedacht: “Moet ik dat allemaal opeten?”. Het fijne is dat ik geen moment een honger-gevoel heb gehad. Eigenlijk mis ik ook niets.

Mijn coach begeleidt me goed en staat altijd voor me klaar om mijn vragen te beantwoorden en om inspiratie te geven. Ze is spontaan en heeft me mijn zelfvertrouwen weer teruggegeven. Door haar hulp leer ik veel over gezond eten. Op restaurant gaan is nu ook niet meer lastig voor me.

Ik had al zoveel geprobeerd, niets hielp of niemand kon me helpen. Maar mijn coach gelukkig wel!

“Kim, je bent een super lieve spontane coach! Met jouw hulp kom ik er!”

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer