Nuray Güzle, 39 Jaar uit Wommelgem

"Ik had dit veel eerder moeten doen!*"

PowerSlimmer van de maand april 2018

Ik ben altijd slank geweest en had zelfs een eigen dansschool, tot ik tweemaal zwanger werd in zes jaar tijd. Ik heb nu een zoontje van zes jaar en een dochtertje van vier jaar.

Ik dacht dat ik mijn figuur snel zou terugkrijgen maar niets was minder waar, dansen kon ik nu wel vergeten en elk dieet waar ik aan begon leverde niks op. Ook was het vermoeiend om zelf te diëten, ik at gezond maar viel amper een kilo af. Ik had ook steeds een hongergevoel in die periode en ik was erg ongelukkig.

Af en toe pinkte ik al eens een traantje weg, vooral wanneer mensen me hierop veroordeelden. Tel hierbij op dat ik ook een diagnose kreeg van chronische reuma en ik voelde alles een beetje onder mijn voeten wegzinken.

Ik ging al een tijdje bij mijn vertrouwde pedicure, Verzorging Ilse in Wommelgem, langs. We babbelden veel en ik zei dat ik graag zou willen afslanken maar gewoon niet wist hoe eraan te beginnen. Ik had het ook niet over tien kilo maar tenminste 25 kilo moest ik eraf zien te krijgen. Het leek me toen een onmogelijke opgave. Mijn pedicure besloot in die tijd om PowerSlim coach te worden en volgde daar de opleiding voor, ze stelde mij voor om het PowerSlim programma eens te proberen.

Ik heb even geaarzeld omdat het voor mij financieel heel moeilijk zou zijn dit te kunnen volhouden, maar dankzij de raad en steun van mijn coach heb ik toch mijn doel kunnen bereiken met een beperkt wekelijks budget. Samen overliepen we de prijzen en producten en zo bleef het voor mij haalbaar. Hiermee wil ik nogmaals benadrukken dat het programma echt werkt! Ik was heel sceptisch in het begin, maar de eerste week was ik al 4 kilo kwijt. Ik kon mijn ogen niet geloven, was de weegschaal kapot?

De producten zijn ook nog eens geweldig en lekker, ik ga ze zelfs missen. Mijn zalige pannenkoek met appeltjes en karamel-zeezoutstroop, de heerlijke chocolademelk, de borrelnootjes en de wafels om er maar enkele te noemen. Het aanbod is uitgebreid en gevarieerd.

Ik heb in die vier maanden geen enkele keer honger gehad. Daar was ik het meeste bang voor, het hongergevoel. Aangezien twee kleintjes veel energie eisen dag en nacht was ik bang om snel iets met veel suiker in te nemen. Ik heb gemerkt dat het omgekeerd werkt: de suiker neemt je energie eigenlijk weg waardoor je futloos wordt.

Ik wil ook mijn coach nog eens extra bedanken om er te zijn voor me, wat ik ook vroeg en wanneer ik iets vroeg, ze stond altijd klaar voor mij. Een echte vertrouwenspersoon en een geweldige dame. Sporten was voor mij wat moeilijk door de reuma, maar ook hierin heeft mijn coach me gemotiveerd. Ik ben nu 27 kilo vermagerd en ik ben erg gelukkig, ik heb meer energie, ik kan nu weer met de kindjes lopen, springen en dansen. Ik geniet nu meer van het leven, ik dans terug en ga veel wandelen. Ik had dit veel eerder moeten doen, bedankt Ilse dat je mij geholpen hebt om die stap te zetten! Ik ben weer trots en vol leven en ik zie de toekomst nog stralender tegemoet. 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer