Raïsa van der Seypen, 26 Jaar uit De Haan

"Ik had echt een schop onder mijn kont nodig!*"

Echt mager ben ik nooit geweest… Ik zat ‘goed in het vlees’ zoals ze zeggen. Dat stoorde mij ook niet! Ik had billen, een kont, en ook een buik, maar ik voelde me goed in mijn vel. Toen ik ging samenwonen vlogen de kilo’s eraan. Je kent dat vast wel, geen zin om te koken, lekker uitgebreid uit eten gaan, Bourgondisch ontbijten en dan zwijg ik nog over de zakken chips die elk weekend de revue passeerden.

Op een dag keek ik in de spiegel en besefte ik: ‘dit is mijn lichaam niet meer’. Ik voelde me niet meer goed in mijn vel! Dus ging ik op zoek naar iemand die mij kon helpen. Ik had echt een schop onder mijn kont nodig.

Die figuurlijke schop heb ik gevonden bij mijn coach Karen van La Forma in Oostende. Eindelijk een leefbaar dieet, waarbij je moet eten. Zelfs 6 keer per dag! Wat moet je nog meer hebben?! Ik eet namelijk erg graag en dat wil ik ook behouden.

Ondertussen ben ik 11 kilo kwijt! Ik wil er nog 2 zien verdwijnen, maar dat lukt met PowerSlim en de topcoaching van Karen echt wel. Ik voel me fitter, gezonder én ik slaap beter.

Bedankt PowerSlim voor het goede programma en dank je Karen voor de schop onder mijn kont! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Erwin en Mandy, 34 jaar "Wat is het leuk om dit samen te doen!*"

Zelfs na ruim 2 jaar hebben we nog altijd die positieve vibe en genieten we volop samen met ons gezinnetje!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Susy Pluys, 49 jaar uit Herentals "Ik weet nu dat koolhydraatarm eten ook heel lekker is!*"

Ik leerde waar koolhydraten in zitten, en wat past in een gezonde voeding en wat niet. Ik had ook steeds minder behoefte aan zoetigheid.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer