Manon van Delft, 37 Jaar

"Ik had mijn twijfels of ik het wel ging redden*"

Na de zomer van 2018 was ik het zat. Ik had sinds de geboorte van mijn oudste dochter in 2013 al verschillende pogingen gedaan om af te vallen, maar in plaats van gewicht te verliezen kwam er steeds meer bij. Ik was nooit de slankste, maar nu had ik zoveel overgewicht dat ik ook lichamelijk klachten kreeg.

Na mijn zomervakantie ging ik op de weegschaal staan en woog ik 120 kilo. Ik was het zat en dacht “alleen ga ik het niet redden”. Ik wilde nog één poging doen en het goed aanpakken. Ook zocht ik een manier waarbij ik geen dingen hoefde te tellen of speciaal hoefde klaar te maken. Het moest haalbaar zijn om het te doen naast mijn werk en gezin met twee dochters.

PowerSlim was voor mij de oplossing. Het was duidelijk wat ik mocht eten, ik hoefde niet apart te koken voor mijn gezin en er waren voldoende verschillende producten waar ik uit kon kiezen. Daarnaast was ik erg blij met mijn PowerSlim coach. In het begin had ik zelf sterk mijn twijfels of ik het ging redden. Maar zij had de overtuiging die ik niet had, voor twijfel was geen ruimte, we gingen dit doen en aan de slag!

De wekelijkse contactmomenten gaven me steun en ik kon met mijn vragen bij haar terecht. Ook bleek elke week weer dat er resultaat was wat me motiveerde om door te zetten. En de maanden gingen voorbij en kilo’s vlogen eraf. Ik ben nu ongeveer 30 kilo kwijt en ben met een heel ander gevoel de zomer in gegaan dan vorig jaar! Ik voel me veel beter en ben tevreden over het lichaam dat ik nu heb. Ook de positieve reacties vanuit mijn omgeving zijn leuk om te horen.

Inmiddels geef ik mezelf meer ruimte met eten, maar merk ook dat hier mijn valkuil in zit. De neiging om te snaaien zit nog steeds in me. Maar als ik de fout in ga, roep ik mezelf een halt toe en pak ik weer op wat ik met PowerSlim geleerd heb. Terug naar een gezonde basis en het niet verder uit de hand laten lopen. Ook het contact met mijn coach blijf ik fijn vinden. Het is niet zo intensief meer als in de beginfase, maar zorgt er voor dat ik een goede balans weet te vinden en hopelijk het resultaat blijf behouden. Als ik oude foto’s van mezelf terug zie denk ik: “ik blijf op dit gewicht!”

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Katrien Lievens, 36 jaar uit Geel "Ook tijdens de feestdagen blijf ik balans!*"

Ik heb er echt zin in! Ik kijk al uit naar de leuke kleedjes die ik kan dragen tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marleen Slegers, 57 jaar uit Retie "Ik zag hoe zij weer lekker in haar vel zat. Dat wilde ik ook!*"

Mijn dochter startte bij een PowerSlim coach in de buurt, en ik zag dat zij zich steeds beter ging voelen en lekkerder in haar vel zat. Dat wilde ik ook!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer