Cindy Leerkes, 47 Jaar

"Ik had niet durven dromen dat ik zo blij zou zijn met mezelf!*"

In december 2014 kreeg ik een herseninfarct en na een lange revalidatie periode was ik behoorlijk wat kilo's aangekomen. Omdat ik wat beperkt ben in sporten en bewegen zag ik het somber in, ik baalde van mijn lijf. Een goede bekende van me, Jolien, was mooi vermagerd met PowerSlim. Ze adviseerde me om met een PowerSlim coach bij mij in de buurt te gaan praten.

Ik ben eerst gewoon eens binnengelopen om informatie in te winnen en ik vond de sfeer meteen erg prettig. Na overleg met mijn partner heb ik besloten om aan mezelf te gaan werken.

Inmiddels ben ik 17 weken verder en ben ik maar liefst 19 kilo afgevallen! Ik zit nu in de fase gewichtsbehoud. De tussendoortjes blijf ik nog even gebruiken en bij de maaltijden kies ik wat bewuster. Ik vond het programma heel fijn om te volgen. De weekmenu’s waren voor mij, vooral in de eerste weken, ideaal. Het assortiment van PowerSlim is heel gevarieerd en ik kon me goed redden tijdens etentjes en dagjes uit.

Ik had niet durven dromen dat ik nog zo blij met mezelf zou worden. Ik voel me goed, stoer, mooi en enorm happy! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer