Cindy Leerkes, 46 Jaar

"Ik had niet durven dromen dat ik zo blij zou zijn met mezelf!*"

In december 2014 kreeg ik een herseninfarct en na een lange revalidatie periode was ik behoorlijk wat kilo's aangekomen. Omdat ik wat beperkt ben in sporten en bewegen zag ik het somber in, ik baalde van mijn lijf. Een goede bekende van me, Jolien, was mooi vermagerd met PowerSlim. Ze adviseerde me om met een PowerSlim coach bij mij in de buurt te gaan praten.

Ik ben eerst gewoon eens binnengelopen om informatie in te winnen en ik vond de sfeer meteen erg prettig. Na overleg met mijn partner heb ik besloten om aan mezelf te gaan werken.

Inmiddels ben ik 17 weken verder en ben ik maar liefst 19 kilo afgevallen! Ik zit nu in de fase gewichtsbehoud. De tussendoortjes blijf ik nog even gebruiken en bij de maaltijden kies ik wat bewuster. Ik vond het programma heel fijn om te volgen. De weekmenu’s waren voor mij, vooral in de eerste weken, ideaal. Het assortiment van PowerSlim is heel gevarieerd en ik kon me goed redden tijdens etentjes en dagjes uit.

Ik had niet durven dromen dat ik nog zo blij met mezelf zou worden. Ik voel me goed, stoer, mooi en enorm happy! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Katrien Lievens, 37 jaar uit Geel "Ook tijdens de feestdagen blijf ik balans!*"

Ik heb er echt zin in! Ik kijk al uit naar de leuke kleedjes die ik kan dragen tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marleen Slegers, 58 jaar uit Retie "Ik zag hoe zij weer lekker in haar vel zat. Dat wilde ik ook!*"

Mijn dochter startte bij een PowerSlim coach in de buurt, en ik zag dat zij zich steeds beter ging voelen en lekkerder in haar vel zat. Dat wilde ik ook!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer