Corine van Breugel, 48 Jaar

"Ik had niet gedacht dat het zo makkelijk zou zijn!*"

Eind januari heb ik voor het eerst kennis gemaakt met PowerSlim bij een center bij mij in de buurt. Het kennismakingsgesprek ging goed en ik besloot om het PowerSlim programma te gaan volgen. Eerst wilde ik mijn verjaardag nog vieren in die week en daarna ben ik meteen begonnen.

Waarom? Er moest gewoon wat af, mijn kleding zat wat strakker en ik wilde voordat de zomer begon ‘summerproof’ zijn. Ik had mezelf voorgenomen om 10 kg te vermageren. Dat was voor mij heel gemakkelijk met al die heerlijke recepten, repen en koeken van PowerSlim. In het begin was het wennen met boodschappen doen, maar er zitten handige boodschappenlijsten bij de weekmenu’s die me daarbij hielpen. En het went, het is goed te doen! De kilo's vlogen eraf, dus die 10 kg was zo gehaald. Nog maar 5 kg extra eraf besloot ik...

Nu ben ik al 2 maanden in de stabilisatiefase en in totaal 17 kg lichter. Ik ben trots op mezelf: de kilo's blijven eraf. Ik gebruik alleen tussendoor nog de repen of koeken van PowerSlim Balance. Als ik nu met mijn dochters ga winkelen, dan moet ik er nog steeds aan wennen; dat ik in iedere winkel shirtjes of broeken kan kopen. Alles staat net wat mooier en het past gewoon. Leuk hè!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Erwin en Mandy, 34 jaar "Wat is het leuk om dit samen te doen!*"

Zelfs na ruim 2 jaar hebben we nog altijd die positieve vibe en genieten we volop samen met ons gezinnetje!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Susy Pluys, 49 jaar uit Herentals "Ik weet nu dat koolhydraatarm eten ook heel lekker is!*"

Ik leerde waar koolhydraten in zitten, en wat past in een gezonde voeding en wat niet. Ik had ook steeds minder behoefte aan zoetigheid.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer