Pacale Markslag 2 Jaar

Ik had niet verwacht dat het zo gemakkelijk zou zijn!*

Ik wilde graag vermageren, omdat ik zwaarder was dan ooit tevoren en mezelf ook minder fit en niet goed voelde. Daarbij at ik al wel vrij gezond, dacht ik, maar ik was wel een erg slechte ontbijter. Het kwam regelmatig voor dat ik pas rond 12 uur mijn eerste maaltijd nam.

Mijn nichtje had hele goede ervaringen met het PowerSlim programma en raadde mij om die reden aan het programma te gaan volgen.

Nadat ik op intakegesprek was geweest bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt, had ik geen enkele twijfel. Ik was heel benieuwd en wilde graag direct aan de slag. De structuur en het regelmatige eetpatroon spraken mij heel erg aan. Het starterspakket met een variatie aan koolhydraatarme producten, zoals brood, pasta en crackers, zorgde dat ik meteen goed van start kon.

Ik heb nu veel meer energie. Ik ben blij met mijn regelmatige eetpatroon en eet nu veel gevarieerder dan voorheen. Daarnaast is uiteraard het snelle gewichtsverlies fantastisch. En ook heel belangrijk: mijn ‘mindset’ is ook veranderd. Ik let nu veel beter op wat ik eet. Ik kies nu vaker voor producten die veel eiwitten en vezels bevatten en weinig (snelle) koolhydraten. Tot mijn verrassing, zat het maken van gezonde keuzes al in een relatief korte tijd helemaal in mijn systeem, en weet ik zeker dat het blijvend is! Waar ik ‘vroeger’ dacht dat ik wel enkele dagen in de week gezond at, leverde PowerSlim en dan met name de begeleiding van mijn coach, zoveel hulp, tips & tricks in het constructief oppakken van het juiste eetgedrag.

Ik ben er van overtuigd dat dit een levenslange bewustwording is in het maken van goede en gezonde keuzes!

Ik vind het resultaat nog steeds onwerkelijk. Als ik mezelf in de spiegel zie, moet ik soms twee keer kijken; ben ik dat?

Ik had maar weinig uitdagingen tijdens het vermageren. Het was juist een uitdaging om me te houden aan de 5 à 6 eetmomenten per dag. Normaliter at ik veel minder.

Het is ongelofelijk hoe gemakkelijk en snel de kilo’s eraf zijn gegaan. Dat had ik niet verwacht na mijn 50ste. Doordat ik in de overgang ben, had ik niet verwacht dat ik zo snel resultaat zou zien.
En dat zelfs zonder dat ik erbij heb gesport, wat ik natuurlijk nu wel wil gaan opbouwen. Dat ik dit resultaat heb bereikt, zonder te sporten en met af en toe een wit wijntje te drinken, is werkelijk fantastisch.

Verder vond ik de recepten geweldig, waarbij ik steeds meer leer over bijvoorbeeld het toepassen van nieuwe groenten, het zelf maken – in een handomdraai – van verse pastasauzen etc. Het traject is voor mij echt een leerschool geweest om tot verantwoorde voedingskeuzes te komen. 

Het PowerSlim programma is me zo goed bevallen dat ik dit iedereen aanraad die ook zijn of haar eetgedrag wil aanpassen.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Liesbeth Wouters , 33 jaar uit Geel "Dit wordt mijn zomer!* "

Dit patroon heb ik nog altijd en ga ik ook behouden. Ik weet nu waar ik op moet letten, wat ik kan eten en hoeveel koolhydraten ik ongeveer kan nemen. Mijn coach heeft me ook geleerd om etiketten te lezen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Catharina Postma , 34 jaar "Ik ben nu ook zelf PowerSlim coach geworden!* "

Mijn coach heeft me nog een jaar lang nabegeleiding gegeven en mij hierin ondersteunt. Daarnaast ben ik nu ook zelf PowerSlim coach geworden!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer