Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Ellen de Goeij, 44 Jaar

"Ik had niet verwacht dat ik het ook echt zou halen!*"

In het begin van dit jaar was ik er klaar mee. Mijn gewicht zat me in de weg maar ik kon het zelf niet voor elkaar krijgen om te vermageren. Via Facebook had ik al meerdere keren een bericht van PowerSlim voorbij zien komen, ik kon dit programma gaan volgen bij een PowerSlim center bij mij in de buurt. De knop ging om en ik maakte een afspraak. De eerste stap was gezet...

Na het fijne eerste gesprek met mijn coach ben ik de week daarna direct met het programma begonnen. De wekelijkse controle met de goede tips, motiverende gesprekken en daarnaast het resultaat (dat iedere week weer positief was) was het programma van PowerSlim prima te volgen. Ik heb geen moment "honger" gehad. Ik mocht namelijk best veel eten, verdeeld over meerdere momenten en ik heb geleerd om gezonder te eten. Daarnaast vond ik de PowerSlim producten erg lekker.

Nog steeds gebruik ik diverse producten van PowerSlim omdat ik het lekker en makkelijk vind. Het streven was om in 20 weken 20 kilo te vermageren. Ik had niet verwacht dat het inderdaad ook in 20 weken zou gaan lukken! Wat was ik dan ook blij toen ik na 20 weken 20 kilo lichter was. Ik ben zelfs nog wat extra gewicht verloren om toch een soort van "buffer" te hebben. In totaal ben ik 22 kilo vermagerd en het voelt super.

Wat extra leuk is dat diverse mensen in mijn omgeving ook aan het programma zijn begonnen. Stuk voor stuk toppertjes die goed bezig zijn! Degene aan wie ik dit resultaat natuurlijk vooral te danken heb is mijn coach. Ze is lekker direct en duidelijk maar daar hou ik wel van. Ik heb ook zeker fijne gesprekken gehad met haar (en nu nog steeds). Ze weet mij persoonlijk hierdoor nog steeds enorm te motiveren om dit resultaat vast te houden. 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Nancy de Ceuster, 51 jaar uit Olen "Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandra Dauwen, 47 jaar uit Laakdal "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer