Lesley, 40 Jaar

"Ik had totaal niet het gevoel dat ik 'op dieet' was*"

Mijn naam is Baeyens Lesley, ik ben 34 jaar en moet al vanaf mijn achttiende enorm op mijn gewicht letten! Ik heb dan ook al verschillende dieetpogingen achter de rug die telkens een goed resultaat brachten, maar waarna ik steeds weer in mijn oude gewoonten verviel. Dan kwamen de kilootjes er stilletjes aan terug bij zodat ik weer opnieuw kon beginnen. Ik weet dus maar al te goed wat het jojo-effect is en heb ondertussen ook al beseft dat ik een enorme emo-eter ben. Ik besef nu als jonge moeder van 2 kleine kinderen dat ik met dit gewicht niet langer door het leven wil gaan en wil er dus echt iets aan doen!

Ik ging bij Els Van Den Borre reeds Power Platen en kwam zo in contact met PowerSlim. Zij gaf me de nodige uitleg over hoe het programma werkt en ik was meteen enthousiast. Ik ben er dan ook met volle moed aan begonnen. 

Dankzij het kookboek ben ik weer meer zelf gaan koken, vooral wokken met de super lekkere recepten en originele gerechten met of zonder de PowerSlim producten. Ik had totaal niet het gevoel dat ik “op dieet” was, zelfs met de eindejaarsperiode heb ik geen verleidingen gekend! Els stond en staat nog steeds altijd voor me klaar als ik vragen heb of voor een ondersteunend moment als ik het eens wat moeilijker heb.

Ik krijg vanuit mijn omgeving alleen maar positieve reacties! Ik voel mezelf ook veel beter in mijn vel en zelfverzekerder! Ik ben dan ook enorm gemotiveerd om nog verder te gaan tot ik mijn streefgewicht bereikt hebt, maar ik zie het helemaal zitten! PowerSlim heeft mijn leven terug een positieve boost gegeven en me terug geleerd om op een gezondere manier met voeding om te gaan.

Bedankt Els en PowerSlim 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arie van Ginderdeuren, 49 jaar uit Wondelgem "Negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen!*"

De eerste les, negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen. Ik ging gewoon door met het lekkere leven. Maar ik zat steeds minder lekker in mijn vel, mijn lichaam was duidelijk aan het protesteren.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer