Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Heidi Rood, 44 Jaar

"Ik heb een cursus gevolgd om mijn levensstijl aan te passen!*"

Nadat ik in september 2016 dan eindelijk gestopt was met roken werd ik enorm aangevallen door de kilo’s. Niet dat ik nou zo heel erg verkeerd at maar wel veel en veel te veel. In februari gingen wij op wintersport en wilde ik graag een nieuwe skibroek, want ik mijn leuke broekje maat 40 paste ik natuurlijk niet meer. Na diverse broeken kwam ik uit in maat 46… ‘Mijn hemel!!!’ was de eerst opkomende gedachte die ik had, ‘wat is er veel stof nodig om deze broek te maken’.

Na de wintersport werd het dan ook serieus tijd om iets aan die extra kilo’s te gaan doen. Ik ben altijd al erg met voeding bezig en vooral met de koolhydraten, maar door verschillende omstandigheden kreeg ik het nu even niet voor elkaar om het roer om te gooien. Na een aantal succesverhalen gehoord te hebben, heb ik contact gezocht met de coaches van PowerSlim bij mij in de buurt.

En zo was daar op 1 maart mijn eerste afspraak. Een fijn gesprek en een minder fijn weegmoment. De weegschaal gaf toch echt 96.3 kg aan... Weet je hoe dicht dat bij de 100(!!!) zit. Wauw!! Hier moest zeker iets aan gebeuren en snel ook. Opgetogen keerde ik richting huis met het starterspakket van PowerSlim onder mijn arm. De eerste week was prima. Hoewel ik niet alle producten uit de afvaldoos (zoals mijn zoon het noemt) even lekker vond, was het prima te doen en had ik ook echt geen honger. Dit zou in de loopt van het traject wel eens veranderen maar dat wist ik toen nog niet.

Naarmate de tijd verstreek en de kilo’s verdwenen ging ik meer en meer mijn eigen invulling aan het eten geven met als leidraad uiteraard de PowerSlim producten, maar dan wel de producten die ik lekker vond. Af en toe heb ik wel dagen gehad dat ik chronisch honger had, maar ik kon dit prima opvangen met de juiste dingen op de juiste momenten. Echt gesmokkeld heb ik onderweg niet. Dit vond ik enorm zonde van mijn tijd en energie die ik er al in gestoken had. Ik ging me met de verloren kilo’s steeds beter en beter te voelen en ik kreeg veel meer energie.

Mijn streven was om op de dag dat ik op vakantie zou gaan, 77 kilo te wegen. Dat is nu nog een week weg en vanmorgen bij het weegmoment zat ik op 77.2! Dus conclusie: ik heb nog een week om 2 ons kwijt te raken en ik denk zomaar dat dat wel zou moeten lukken!

Ik heb de afgelopen maanden voor mijn gevoel geen dieet, maar een cursus gevolgd om mijn levensstijl aan te passen en voorgoed te veranderen.

Coaches super bedankt voor jullie geweldige support en PowerSlim enorm bedankt voor de lekkere producten! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Nancy de Ceuster, 51 jaar uit Olen "Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandra Dauwen, 47 jaar uit Laakdal "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer