Dico van Mourik, 25 Jaar

"Ik heb geen enkel moment spijt gehad*"

Ik was iemand die altijd al overwicht heeft gehad. Ik ben het gewend om lekker te eten en veel te eten. Met familie of vrienden een borreltje hier en een hapje daar. Ik heb me daar nooit zo druk over gemaakt en accepteerde ik mezelf hoe ik was.

Sinds een jaar of twee, drie geleden begon ik echter steeds meer ongemakken te ervaren. Ik ben altijd al eigenwijs geweest en heb er nooit over nagedacht om gezonder te gaan eten of meer te gaan bewegen, vanwege mijn drukke levensstijl. Ik werk veel en speel in twee bandjes. Het idee om op mijn voeding te gaan letten was nooit in mij opgekomen, ik wist niet beter.

Tot begin van dit jaar. Ik zat niet meer lekker in mijn vel en had soms gewoon geen zin meer om bepaalde dingen te doen of te ondernemen. Ik ben toen online gaan zoeken naar een oplossing en kwam bij een PowerSlim voedingscoach bij mij in de buurt terecht. Vanaf dat moment heb ik geen enkele keer spijt gehad!

Ik werd super begeleid en gesteund gedurende het programma. Ik ging van start met het PowerSlim programma met het starterspakket en vond de producten erg lekker. Ik ging het erg leuk vinden om te bedenken wat ik kon eten, iets lekkers maar toch gezond. Meteen na de eerste week voelde ik me al beter!

Nu aan het einde van het traject ben ik 38 kilo lichter en ben ik Natalie en mijn familie erg dankbaar voor hun steun. Ik heb nu een gewicht wat ik nooit had verwacht ooit te krijgen. En het allerbelangrijkste, ik voel me weer zoveel beter, ik ben zelfverzekerder geworden en pak dingen weer met plezier op!

Degenen die net als ik een druk leven hebben, van lekker eten houden, niet lekker in hun vel zitten of niet zo van sporten houden, raad ik aan om PowerSlim te volgen. Waar wacht je op? Als ik het kan, kan jij het ook!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer