Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Antoinette van Garderen, 49 Jaar

"Ik heb geleerd bewust te kiezen*"

Met mijn 1 meter 80 ben ik langer dan de meeste vrouwen en super slank ben ik nooit geweest. Maar toen mijn gewicht de 100 kilo ging overstijgen, begon ik me ongelukkig te voelen. Ik heb behoorlijk wat gezondheidsproblemen gehad en qua voeding koos ik altijd voor ‘zo gemakkelijk mogelijk’. Toen het beter met me ging, wilde ik het wel anders doen. Maar hoe?

Mijn zus Meta was prachtig (en beste veel) afgevallen met PowerSlim. Ze zei: waarom ga je niet een keer mee naar mijn PowerSlim coach? Dan kun jij kijken of het klikt. We hadden een heel gezellig en informatief half uurtje en ik besloot vanaf het nieuwe jaar ook te gaan PowerSlimmen.

Het jaar is, op het moment dat ik dit schrijf, nog niet op de helft – maar ik ben nu al ruim 20 kilo vermagerd en reuze blij. De producten zijn heerlijk, de recepten eenvoudig en de keuze is ruimschoots voldoende. Als mensen opmerkingen maakten over mijn afslankproces reageerde ik met ‘ik ben niet aan het diëten, ik leer opnieuw gezond te eten’. Zo voelt het ook: ik heb werkelijk nooit honger gehad, want ik kon me dagelijks verheugen op zes lekkere eetmomenten. Als snel kreeg ik meer energie, waardoor ik het wandelen herontdekt heb.

Ik ben heel blij met mijn nieuwe gewicht, voel me veel fitter en ben het gevoel van ‘zware benen’ helemaal kwijt. Ik heb met mijn enthousiasme, ook mijn moeder Tiny aangestoken: ook zij is gaan PowerSlimmen. Iedereen die wil vermageren zou ik willen aanraden: doe dat met PowerSlim, als ik het kan, kun jij het ook!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Nancy de Ceuster, 51 jaar uit Olen "Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandra Dauwen, 47 jaar uit Laakdal "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer