Antoinette van Garderen, 50 Jaar

"Ik heb geleerd bewust te kiezen*"

Met mijn 1 meter 80 ben ik langer dan de meeste vrouwen en super slank ben ik nooit geweest. Maar toen mijn gewicht de 100 kilo ging overstijgen, begon ik me ongelukkig te voelen. Ik heb behoorlijk wat gezondheidsproblemen gehad en qua voeding koos ik altijd voor ‘zo gemakkelijk mogelijk’. Toen het beter met me ging, wilde ik het wel anders doen. Maar hoe?

Mijn zus Meta was prachtig (en beste veel) afgevallen met PowerSlim. Ze zei: waarom ga je niet een keer mee naar mijn PowerSlim coach? Dan kun jij kijken of het klikt. We hadden een heel gezellig en informatief half uurtje en ik besloot vanaf het nieuwe jaar ook te gaan PowerSlimmen.

Het jaar is, op het moment dat ik dit schrijf, nog niet op de helft – maar ik ben nu al ruim 20 kilo vermagerd en reuze blij. De producten zijn heerlijk, de recepten eenvoudig en de keuze is ruimschoots voldoende. Als mensen opmerkingen maakten over mijn afslankproces reageerde ik met ‘ik ben niet aan het diëten, ik leer opnieuw gezond te eten’. Zo voelt het ook: ik heb werkelijk nooit honger gehad, want ik kon me dagelijks verheugen op zes lekkere eetmomenten. Als snel kreeg ik meer energie, waardoor ik het wandelen herontdekt heb.

Ik ben heel blij met mijn nieuwe gewicht, voel me veel fitter en ben het gevoel van ‘zware benen’ helemaal kwijt. Ik heb met mijn enthousiasme, ook mijn moeder Tiny aangestoken: ook zij is gaan PowerSlimmen. Iedereen die wil vermageren zou ik willen aanraden: doe dat met PowerSlim, als ik het kan, kun jij het ook!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer