Corina de Koning, 48 Jaar

"Ik heb mezelf weer teruggevonden!*"

'Jij? Vermageren? Jij bent toch helemaal niet dik?' Telkens als ik aangaf dat ik niet lekker in mijn vel zat, kreeg ik dat te horen. Maar ik wist dat de weegschaal een getal aanwees dat totaal niet paste bij mijn lengte van 1.70 meter.

Ik besloot er wat aan te doen en kreeg toen bijval van een vriendin, die in dezelfde situatie zat. We hebben samen gekeken op internet en kwamen uit op de website van een PowerSlim center bij ons in de buurt. Toen we ongeveer tegelijkertijd een advertentie zagen in de krant besloten we ervoor te gaan.

Hier is het levende bewijs dat je niet naar anderen moet luisteren, maar je eigen plan moet trekken als je niet blij bent met je gewicht. Het levensstijl programma PowerSlim is me enorm goed bevallen. Je eet zes keer per dag en de producten zijn gevarieerd en smakelijk. Ik heb ervoor gekozen om de eerste paar weken voor mezelf te koken. Dat is me goed bevallen want daardoor leer je goed omgaan met een koolhydraatbeperkte leefstijl, maar je kan ook gewoon met je gezin mee eten. Je leert gezonde gewoontes aan zoals:

  • Veel water drinken;
  • Veel groenten eten;
  • Met verse producten werken.

Ik ben ruim 16 kilo vermagerd en voel me toppie. Ik ben begonnen met hardlopen en doe dat nu vrijwel dagelijks. Ook dat draagt bij aan een goede vetverbranding en verlies van kilo’s. Mijn conditie is sterk verbeterd, mijn kleding staat weer leuk. Ik was mezelf niet meer... maar dat is nu helemaal anders. Ik heb mezelf weer teruggevonden. In die spiegel kijkt iemand me aan die ik graag zie. Zo wil ik zijn – en blijven! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arie van Ginderdeuren, 49 jaar uit Wondelgem "Negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen!*"

De eerste les, negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen. Ik ging gewoon door met het lekkere leven. Maar ik zat steeds minder lekker in mijn vel, mijn lichaam was duidelijk aan het protesteren.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer