Geeske Mulder, 53 Jaar

"Ik heb mijn balans gevonden!*"

Als een hele poos vertelde ik mezelf dat ik wilde gaan afvallen. Mijn conditie liet te wensen over (traplopen zonder hijgen kon ik niet), ik had last van mijn knieën en enkels en als ik in de spiegel keek, was ik niet blij.

Willen en doen is niet hetzelfde, dat heb ik wel gemerkt. In juni 2018 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik een afspraak gemaakt met een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Dat gesprek verliep open en prettig. Vol goede voornemens ben ik met het PowerSlim starterspakket naar huis gegaan.

De zomer van 2018 was lang en warm – en ik kon me er niet toe zetten met het programma te beginnen. In september belde mijn coach me nog een keer op en zei: kom nog eens langs Geeske, dan fris ik je geheugen op en daarna begin je gewoon. Dit was net het zetje dat ik nodig had!

Zo begon ik dus in september met mijn nieuwe gezonde leefstijl. Ik wilde niet alleen afvallen, ik ging het ook doen. In het begin was het even zoeken: wat vind ik lekker en hoe ga ik het organiseren om 6x op een dag te eten. Maar na een week of 4 had ik mijn ritme gevonden.

De wekelijkse weegmomenten gaven mij rust en vertrouwen en ook vreselijk veel zin om door te gaan. Ik heb er veel van geleerd – kennis over voeding, maar ook inzicht in mijn eigen gedrag.

Ik had zoveel plezier in het traject, dat ik het verlies van kilo’s eigenlijk van ondergeschikt belang vond. Er waren weken, dat ik me wat minder strikt aan het programma hield, bijvoorbeeld in december en tijdens onze vakantie naar Rome. Maar daarna vond ik het fijn om mezelf weer te herpakken. En dat lukte ook. Ik heb zelfs mijn streefgewicht naar beneden bijgesteld omdat het afvallen veel makkelijker ging dan ik verwacht had.

Al met al ben ik in een half jaar toch bijna 25 kilo vermagerd en dat voelt geweldig. Ik ben minder snel moe, ik huppel nu de trap af én op en ik kan een hele nieuwe garderobe aanschaffen. Maar het allerfijnste vind ik de gedachte dat ik voel dat ik een nieuwe manier van leven en eten heb ontdekt, die goed bij me past. Ik ben echt helemaal in balans. Laat de zomer nu maar komen!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Katrien Lievens, 36 jaar uit Geel "Ook tijdens de feestdagen blijf ik balans!*"

Ik heb er echt zin in! Ik kijk al uit naar de leuke kleedjes die ik kan dragen tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marleen Slegers, 57 jaar uit Retie "Ik zag hoe zij weer lekker in haar vel zat. Dat wilde ik ook!*"

Mijn dochter startte bij een PowerSlim coach in de buurt, en ik zag dat zij zich steeds beter ging voelen en lekkerder in haar vel zat. Dat wilde ik ook!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer