Willeke van Lith, 40 Jaar

"Ik heb mijn streefgewicht 2x naar beneden bijgesteld!*"

Begin 2017 las ik een ervaringsverhaal over PowerSlim. Wat mij hierin aansprak was het snelle resultaat. De twijfel of ik het wel zou kunnen en of het me ook waard zou zijn zorgde ervoor dat ik de keuze voor me uitschoof.

Half september trok ik toch de stoute schoenen aan en bezocht ik een open dag van een PowerSlim coach bij mij in de buurt. De coach daar ontving me erg vriendelijk en kon mij overtuigen dat PowerSlim wel bij mij kon passen. We maakten de afspraak dat, als ik in oktober zelf niet gebeld had, zij mij gerust mocht bellen. De keuze was gemaakt want ik wilde echt wat aan mijn levensstijl veranderen. Maar wanneer?

Na een telefoontje van mijn PowerSlim coach maakte ik een afspraak. Na het wegen, stelde we een doel: mijn streefgewicht. Niet te laag, want ik ben nooit slank geweest, zei ik. Starten kon niet diezelfde week want ik had wat afspraken en etentjes gepland.

Eind oktober ben ik dan toch echt gestart. De knop was om! De pepernoten waren inmiddels gearriveerd en ook de kerst en oud en nieuw stond voor de deur. Door voortdurend de vraag te stellen of ik nu zin had in iets of ik dat ik het echt nodig had, kon ik veel verleidingen weerstaan.

De eerste maand hield ik me strak aan het schema wat in het boek stond. De drankjes vond ik persoonlijk niet zo lekker, dus na die maand maakte ik zelf een menu. Zo was in de ochtend muesli met platte kaas mijn favoriet en wisselde ik bij de lunch crackers, lijnzaadbrood of de meergranenbol af. Aan het einde van fase 1 en gedurende fase 2 at ik tussen de middag vaak een salade. De keuze van PowerSlim producten is erg groot en daarnaast is het ook makkelijk en snel klaar te maken. Door de ruime keuze aan zoete en hartige tussendoortjes had ik niet het idee dat het echt een streng dieet is. De chocolade chunk of frambozencakeje, kaassnack of een bruschetta met tomaat behoorden tot mijn favorieten.

In januari heb ik mijn streefgewicht naar beneden bijgesteld. Het vermageren ging zo snel, mijn lichaam gaf nog niet aan dat genoeg was. Dus koos ik ervoor om 5 kilo extra te vermageren. Daarna heb ik het streefgewicht nog een keer met 2 kilo verlaagd, dit om wat speling te hebben wanneer je te veel feestjes of vakantie hebt gehad. Inmiddels heb ik, op 200 gram na, mijn streefgewicht bereikt. In een half jaar tijd -28,4 kilo! Naast PowerSlim ben ik in september ook gaan sporten. Het sporten was erg ondersteunend tijdens dit traject en heeft het proces van afslanken naar mijn idee enorm versneld. Tijdens het sporten merk ik dat ik meer energie heb. Een rondje hardlopen gaat ineens een stuk sneller.

Wat ben ik blij dat mijn PowerSlim coach me gebeld heeft! Ze heeft me op een zeer prettige manier ondersteund tijdens dit traject. Het spannendste komt nu: op gewicht blijven. Welke producten kan ik nu het beste kopen in plaats van de PowerSlim producten? En wanneer maak ik een uitzondering? Gelukkig heb ik de gewichtsbehoudcursus van mijn coach mee gekregen, zijn er de producten van PowerSlim Balance en ga ik aankomende periode nog met regelmaat naar mijn coach.

Ik hoop dat ik met mijn verhaal anderen, die gebukt gaan onder hun overgewicht, kan aanmoedigen om ook te gaan PowerSlimmen. Achteraf gezien had ik er veel eerder aan moeten beginnen.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

 

div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer