Nellie de Groot 32 Jaar

Ik heb minder de neiging om te gaan snoepen en snaaien*

Deze zomer moest ik mezelf bekennen dat mijn overgewicht me in de weg begon te zitten. Bukken ging lastiger en ik merkte dat ik moeite had om mijn kinderen bij te houden met wandelen, fietsen en spelen. Ik besloot dat ik mijn eetgewoonten drastisch zou gaan aanpassen. Maar hoe?

Op een gegeven moment kwam ik mijn tante tegen. Ik herkende haar haast niet, ze was een stuk slanker dan de laatste keer dat ik haar zag! Ze vertelde me dat ze een paar maanden het PowerSlim programma had gevolgd, met resultaat: 20 kilo gewichtsverlies.

Ik heb diezelfde week nog een afspraak gemaakt met een coach bij een PowerSlim center bij mij in de buurt. Ze had maar weinig nodig om me te overtuigen dat PowerSlim ook voor mij zou kunnen werken. Gelukkig had ze er alle begrip voor dat ik niet alles lust. Producten die naar aardbeien of koffie smaakten, kon ik gewoon ruilen.

PowerSlim heeft me enorm veel gebracht. Ik heb lekker gegeten en beter leren koken. Mijn maaltijden zijn voedzaam en met verse producten bereid. Hierdoor heb ik minder neiging om te gaan snoepen en snaaien. Ook ben ik gewend geraakt aan iets kleinere porties. Tot mijn eigen verbazing heb ik daar ruimschoots voldoende aan. Deze zomer ben ik maar liefs 12,5 kilo vermagerd en daar ben ik zo blij mee! Maar de belangrijkste winst zit hem in mijn verbeterde conditie. Ik kan de wereld aan en ben weer een leuke en fitte moeder voor mijn kinderen. 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
PowerSlimmer in the picture
Tom Knaeps, 52 jaar uit Hoogstraten "Een eetpatroon waarbij ik gewoon kan eten*"

Dit keer een mannelijke PowerSlimmer voor onze camera, ongeacht dat we vaak vrouwen voorbij zien komen, zijn er ook genoeg mannen die het PowerSlim programma volgen. Net zoals Tom.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Belinda Meeuwsen, 20 jaar "Soms ging ik 2x per dag naar de Mc Donalds*"

De eerste drie weken voor mij waren lastig, omdat ik erg moest wennen. Uiteindelijk ging het super goed en ook heel snel, dat motiveerde me enorm! Ik merkte ook dat ik steeds lekkerder in mijn vel zat.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer