Nellie de Groot, 31 Jaar

"Ik heb minder de neiging om te gaan snoepen en snaaien*"

Deze zomer moest ik mezelf bekennen dat mijn overgewicht me in de weg begon te zitten. Bukken ging lastiger en ik merkte dat ik moeite had om mijn kinderen bij te houden met wandelen, fietsen en spelen. Ik besloot dat ik mijn eetgewoonten drastisch zou gaan aanpassen. Maar hoe?

Op een gegeven moment kwam ik mijn tante tegen. Ik herkende haar haast niet, ze was een stuk slanker dan de laatste keer dat ik haar zag! Ze vertelde me dat ze een paar maanden het PowerSlim programma had gevolgd, met resultaat: 20 kilo gewichtsverlies.

Ik heb diezelfde week nog een afspraak gemaakt met een coach bij een PowerSlim center bij mij in de buurt. Ze had maar weinig nodig om me te overtuigen dat PowerSlim ook voor mij zou kunnen werken. Gelukkig had ze er alle begrip voor dat ik niet alles lust. Producten die naar aardbeien of koffie smaakten, kon ik gewoon ruilen.

PowerSlim heeft me enorm veel gebracht. Ik heb lekker gegeten en beter leren koken. Mijn maaltijden zijn voedzaam en met verse producten bereid. Hierdoor heb ik minder neiging om te gaan snoepen en snaaien. Ook ben ik gewend geraakt aan iets kleinere porties. Tot mijn eigen verbazing heb ik daar ruimschoots voldoende aan. Deze zomer ben ik maar liefs 12,5 kilo vermagerd en daar ben ik zo blij mee! Maar de belangrijkste winst zit hem in mijn verbeterde conditie. Ik kan de wereld aan en ben weer een leuke en fitte moeder voor mijn kinderen. 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer