Laura Euser, 39 Jaar

"Ik heb nu een andere mindset!*"

Hallo, ik ben Laura, moeder van 2 kinderen. Een bijzondere cruise vakantie was mijn doel! Ik wilde met meer zelfvertrouwen rond kunnen lopen in zomer- en badkleding. Ik heb veel diëten geprobeerd maar niets werkte voor de lange termijn.

Op Facebook las ik over een PowerSlim center bij mij in de buurt. Nadat ik het een en ander over PowerSlim had gelezen, er via via meer over te weten ben gekomen én omdat er een nieuw PowerSlim center werd geopend in mijn woonplaats, heb ik besloten om een afspraak te maken. Vooral het anders leren eten, de wekelijkse coaching en het effect op lange termijn spraken mij aan.

Begin november 2016, tijdens de intake met mijn coach, bleek dat ik de eerste klant van dit nieuwe center was. Ik twijfelde… de feestdagen komen eraan. Sinterklaas, kerst, Oud en Nieuw... Zal ik toch niet wachten tot daarna?! Nee, mijn knop was om! Ik wilde 10 kilo kwijt zijn voordat ik in februari 2017 op vakantie ging. En dat is gelukt! Ik was zelfs ruim 16 kg kwijt. De feestdagen en vakantie ben ik heel goed doorgekomen. Mijn coach heeft mij geleerd om met verleidingen om te gaan en voor de vakantie een 'plan' te maken waar je je aan gaat houden. Dit heeft mij enorm geholpen. Ik ben tijdens 2 weken vakantie maar 9 ons aangekomen.

Bijna iedere dag krijg ik wel een compliment en de vraag 'Hoe heb je dat gedaan?' Dat geeft me energie! Ik raad iedereen, die niet lekker in z'n vel zit vanwege zijn of haar gewicht, aan om een afspraak te maken. Je leert niet alleen anders eten, maar door de wekelijkse coaching krijg je ook een andere mindset. Alles is bespreekbaar en je hebt heel veel keuze in producten. Er zit altijd wel iets bij dat je lekker vindt.

Inmiddels ben ik 20 kilo lichter en zit ik in de stabilisatiefase. Ik keek iedere keer weer uit naar het wekelijkse weegmoment. Ook de coaching, tips en recepten had ik niet willen missen. Zonder mijn coach was dit me niet gelukt! Ik kan haar altijd appen, ook nu ik in de stabilisatiefase zit en maar één keer per maand een afspraak heb. Daar ben ik ook heel blij mee, want zo blijft ze mijn 'stok achter de deur' die ik voorlopig nog even nodig heb. 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer