Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Tiana, 1 Jaar

"Ik heb nu meer energie dan vorig jaar!*"

Alhoewel ik vaker heb gelijnd, lukte het vorig jaar niet om mij er toe te zetten. Eind december woog ik 97 kg. Ik wilde absoluut niet boven de 100 kg uit komen. Ik voelde mij moe, leek niet meer vooruit te komen en had nergens zin meer in. Als ik naar mijzelf keek walgde ik ervan en besloot er dit keer hulp bij te gaan zoeken. Voorheen deed ik dit altijd op eigen kracht, maar verviel altijd weer in mijn oude eetpatroon.

Ik zag een advertentie van PowerSlim in de krant en besloot te onderzoeken of dit wat voor mij was. Ik wilde niet alleen een shake dieet, dat hou ik niet vol, maar ik wilde graag lekker blijven eten. Om mij op het rechte pad te houden heb ik mijn ouders gevraagd mij te helpen met de strijd tegen de kilo’s.

Ik begon dit jaar vol goede moed. Begin januari werd ik ziek waardoor de eerste kilo’s er bijna vanzelf af gingen. Daarna heb ik doorgezet met het programma van PowerSlim. Omdat ik onregelmatig werk en er op het werk veel te snoepen valt, was ik bang dat ik ook dit niet vol zou houden. Maar wonder boven wonder lukte mij het wel! Ik had geen honger en was ook niet extra moe bij alle inspanningen op het werk. Het leek wel vanzelf te gaan. Ik kreeg wat meer energie en kon toen mijn sporten weer oppakken. Daardoor voelde ik me nog energieker. Dit motiveerde mij om door te gaan. Daarnaast werd ik enthousiast geholpen door de medewerkers van het PowerSlim center bij mij in de buurt.

Ze waren allemaal geïnteresseerd in het verloop en dat stimuleerde mij. Het was ook fijn dat mijn ouders mij stimuleerden en mij complimenteerden voor de resultaten en inspanningen. Als ik bij hen kwam eten hielden zij rekening met wat ik wel en niet mocht eten. Ik kreeg steeds meer complimenten en ook mijn collega’s gingen het zien. Mijn kleding maat 46-48 heb ik al mooi kunnen inruilen, maar ik ben nog niet klaar. Ik heb nu meer energie dan vorig jaar, daar was het mij in eerste instantie om te doen. Daarnaast zit ik ook bijna op een gezond gewicht en dat is eigenlijk nog belangrijker voor mijn toekomst. En nu moet ik het zo houden, dat is pas de uitdaging!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Nancy de Ceuster, 51 jaar uit Olen "Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandra Dauwen, 47 jaar uit Laakdal "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer