Sonja Konings, 59 Jaar

"Ik heb ook geleerd om weer te corrigeren!*"

Hallo, mijn naam is Sonja Konings en ik kom uit een familie met verkeerde genen. Mijn vader was te zwaar, mijn broer en zus ook. De tantes van mijn vaders kant waren alle 7 boven de 100 kilo. Mijn moeder had wel een gewoon postuur, maar was dan ook elk voorjaar “op dieet”.

Zelf heb ik al sinds 2013 een grafiek van mijn gewicht. Hierop zie je een mooie zaagtand afgebeeld. Die schommelt zo tussen 70 en 80 kilo. Eind 2017 voelde ik dat het de verkeerde kant uit ging. Niet gek ook, aangezien ik drie keer per week uit eten ging. Vaak 7-gangen diners met bijpassende wijnen. Elke maandagochtend beloofde ik mezelf: nu begin ik, maar die gedachte was ik ’s avonds alweer kwijt.

Totdat ik een nieuwe winterjas nodig had en bij maat 46 uitkwam. Dat was voor mij echt een wake-up call. Er moest iets gebeuren. Ik weet dat ik kan vermageren, maar dat ik ook weer even snel bij kom als ik klaar ben met een dieet. Ik besloot dan ook om het anders aan te pakken en ben (gelukkig) uitgekomen bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Voorheen had ik ook al van alles geprobeerd, maar vaak waren deze producten heel eentonig en saai.

Bij PowerSlim was dat meteen anders. Via het starterspakket kon ik alles uitproberen en ik was verrast over de verscheidenheid aan producten. De boodschappenlijstjes, het kookboek en de recepten van mijn coach inspireerden mij om enthousiast in de keuken lekkere maaltijden klaar te maken. Door de vitamines en supplementen had ik geen honger en veel energie. De kilo’s vlogen er dan ook vanaf. Mijn streven was om 20 kilo af te vallen. Dat is binnen 9 maanden gelukt!  Ik pas nu weer in kledingmaat 38/40!!!

Inmiddels ben ik ruim twee maanden verder en nog steeds op gewicht. Ik blijf nog een jaar maandelijks onder controle; dat is de stok achter de deur die ik echt nodig heb. Want mijn sociale leven gaat natuurlijk gewoon door. Ik heb nu wel geleerd om de juiste keuzes te maken als we uit eten gaan, en ook geleerd om meteen te corrigeren als er een kilo aan dreigt te blijven plakken. Want naar het uiterlijk van vorig jaar wil ik echt niet meer terug. Gelukkig helpt mijn coach me hier nog steeds bij.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer