Maud Leerintveld, 22 Jaar

"Ik heb vaak voor de spiegel staan huilen*"

Al jaren was ik ontevreden over mijn lichaam. Als ik in de spiegel keek werd ik ongelukkig van wat ik zag. Ik heb dan ook vaak genoeg voor de spiegel gehuild omdat ik er zo van baalde. Lichamelijke klachten waren tevens een motivatie om wat af te vallen.

Ik had al allerlei diëten geprobeerd om te vermageren, maar niks bracht me het gewenste resultaat. Ik ging op zoek naar iets anders, iets dat bij mij paste. Mijn moeder had het PowerSlim programma gevolgd en dat was haar goed bevallen. Haar resultaat was super. Dat wilde ik ook heel graag! Maar omdat ik al zoveel pogingen had gedaan vond ik het lastig om het vertrouwen in mezelf terug te krijgen. Want waarom zou het dit keer wel lukken?

Gelukkig heeft mijn coach me het vertrouwen in mezelf teruggegeven, door samen in gesprek te gaan en te kijken wat wel en niet bij mij past. Na een maand had ik de knop volledig omgezet en was ik niet meer te stoppen!

Tijdens het afvallen met PowerSlim at ik veel groente, daar hield ik altijd al van. Ik heb het geluk dat mijn vader kok is van beroep en ook veel verstand heeft van voeding. Daardoor bedachten we samen de lekkerste recepten en experimenteerden we met allerlei koolhydraatarme gerechten. Ik merkte dat het koken veel makkelijker en sneller ging dan voor het PowerSlim programma. Mijn favoriete PowerSlim product is echt de Melk chocolade chunk! Heel makkelijk en fijn mee te nemen in je tas. De PowerSlim Barbecue chips waren een uitkomst voor ’s avonds op de bank tijdens mijn favoriete tv-series. Zo had ik het idee dat ik mee kon doen met de rest.

Het afvallen heeft ervoor gezorgd dat ik geen last meer heb van mijn rug, voeten en benen. Dat vind ik het allerbelangrijkste. Daarnaast ben ik zekerder over mezelf en heb ik weer het gevoel dat ik het lichaam heb dat bij mijn leeftijd past. Mijn kledingstijl is dan ook erg veranderd. Ik trek nu aan wat ik leuk vind! Na het bereiken van mijn doel heb ik mezelf getrakteerd op heel veel leuke, nieuwe kleren.

Tijdens het PowerSlim programma heb ik eigenlijk vrij weinig uitdagingen gehad. Doordat ik goed werd begeleid en ik de knop voor mezelf had omgezet, ben ik zonder slag of stoot door het programma heen gevlogen! Waar ik wel nog steeds een zwak voor heb zijn harde broodjes, zoals Italiaanse bollen of stokbrood. Dat is het enige koolhydraatrijke product wat ik gemist heb! Gelukkig hielden de mensen om mij heen daar rekening mee door deze achterwege te laten.

Een eye-opener voor mezelf was wel dat ik steeds meer plezier kreeg in wandelen. Dan liep ik een rondje om het park, vlakbij mijn huis. Dit is nu overigens echt een hobby geworden. Ik merk nu pas hoe fijn het is om lekker te gaan wandelen.

Mijn tip voor iedereen die graag gezonder wil leven: Laat je niet afleiden door mensen die zeggen “Ach, ben je nu weer aan het diëten?” of “Kom op joh, je mag toch wel één stukje chocolade?”. Dat vond ik echt hele vervelende opmerkingen. Ik ben daarom dus uit gaan leggen wat voor effect het heeft op mijn lichaam als ik wél een stukje chocolade zou nemen, namelijk dat ik uit de vetverbranding (ketose) raak. Mensen vonden dit uitgebreide antwoord niet altijd even leuk waardoor ze op een gegeven moment de opmerkingen achterwege lieten.

O ja, en als je lekker gaat uit eten geef dan aan dat je een  koolhydraatarm dieet volgt en daarom de sauzen apart geserveerd wil hebben (Dit is ook een voordeel voor de mensen waarmee je uit eten bent, zij krijgen dan meer saus! ;-) )

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer